Site icon TLIFE

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Tlife Team

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η ανακάλυψη πραγματικών,  χρήσιμων πληροφοριών με λίγο ψάξιμο είναι εφικτή σήμερα. Μερικές προκλητικές καταστάσεις αμφισβητούν τις αντιλήψεις, σου ιδιαίτερα για θέματα του παρελθόντος. Ωστόσο είναι μια μέρα για να ρίξεις λίγη περισσότερη ενέργεια στη δουλειά σου και να αισθανθείς ολοκληρωμένος ή να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία, τη διατροφή και την φροντίδα σου και αυτό να είναι μια ικανοποιητική ώθηση. Ταυτόχρονα η Σελήνη περνά όλη τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής προτείνοντας σου ένα διάλειμμα σε συναισθηματικό επίπεδο που θα σου κάνει καλό.

Ταύρος

Λάβε υπόψη ότι η κρίση μπορεί να επηρεαστεί από ευσεβείς πόθους σήμερα, κάνοντας το καλύτερο για να εστιάσεις σε δραστηριότητες που τονώνουν την αυτοπεποίθηση σου. Προσπάθησε να μην πιστεύεις πολύ σε μια ρουτίνα ή πρόγραμμα μέχρι αργότερα μέσα στη μέρα. Η προσοχή σου μπορεί να διασπαστεί και είναι καλύτερο να περιμένεις μια καλύτερη στιγμή για αυτοσυγκέντρωση. Υπάρχει μια υποστηρικτική ενέργεια γύρω σου που σχετίζεται κυρίως με τις σχέσεις και την αυτό-έκφραση. Η καλλιέργεια των σχέσεων σου με ένα σύντροφο, εραστή ή παιδί και πιθανώς μια δημιουργική εργασία μπορεί να είναι στο επίκεντρο.

Δίδυμοι

Βρίσκεις περισσότερη χαρά ή δημιουργείς ισορροπίες στην καθημερινή σου ζωή και τις ρουτίνες σου αυτές τις μέρες. Ακόμα μπορεί να υπάρχουν μεικτά σήματα για αποκρυπτογράφηση σήμερα. Λίγη νευρικότητα μπορεί να δημιουργήσει μια χαοτική ατμόσφαιρα σε σημεία. Μπορεί να προσπαθείς να αναλάβεις πάρα πολλά ταυτόχρονα. Κράτησε τα πράγματα χαλαρά  και διατήρησε την αίσθηση του χιούμορ σου. Απέφυγε τη λήψη αποφάσεων μέχρι να γίνουν πιο σαφείς οι προτεραιότητες σου. Ωστόσο η υπομονή μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου.

Καρκίνος

Η μέρα μπορεί να είναι διάσπαρτη σε σημεία, καθώς οι διελεύσεις προκαλούν κάποια ανησυχία. Έχεις την τάση να αναζητάς δημιουργικές, σωματικές ή άλλες διεξόδους ανακούφισης από την ένταση. Πρόσεξε για μη πρακτικές επιλογές. Ευτυχώς η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για ζεστές επικοινωνίες και δημιουργική έκφραση. Είναι μια καλή στιγμή για να προσθέσεις ιδιαίτερες πινελιές που προάγουν ένα χόμπι, ένα έργο που έχει να κάνει με ζώα  ή μια δημιουργική εργασία. Μια ισχυρή έλξη ή ενδιαφέρον μπορεί να σε παρακινήσει. Μπορεί να λάβεις θερμές απαντήσεις ή προσοχή από το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά.

Λέων

Το να κάνεις το σπίτι ή τη βάση της εργασίας σου πιο άνετο και αρμονικό μπορεί να είναι μια ικανοποιητική πρακτική αυτές τις μέρες, αλλά οι ενέργειες σήμερα μπορεί μερικές φορές να είναι λίγο διάσπαρτες. Θα μπορούσε να είναι δελεαστικό το να αναλάβεις περισσότερα από ότι είναι εφικτό απλώς και μόνο λόγω της αισιοδοξίας σου. Υπάρχει κάποια τάση προς την υπερβολή. Ωστόσο μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερη εκτίμηση από την οικογένεια ή περισσότερο ικανοποιημένος και άνετος με τον εαυτό σου, κάτι που ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου.

Παρθένος

Είσαι ενθουσιώδης με τις αναζητήσεις και τις ιδέες σου, αλλά πρόσεχε να μην αναλαμβάνεις τόσα πολλά που δεν τα απολαμβάνεις πλέον. Ευτυχώς μπορείς να το ανατρέψεις. Μόλις καταλάβεις το που να στρέψεις την προσοχή σου, μπορείς να νιώσεις ευχάριστα κίνητρα. Μέσα από τα λόγια και τις χειρονομίες σου είσαι σε εξαιρετική θέση να φέρεις αρμονία ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις σήμερα. Μπορείς να αναπτύξεις μια άνετη, ευχάριστη ατμόσφαιρα γύρω σου.

Ζυγός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα η εργασίας και της υγείας σου και λαχταράς να είσαι παραγωγικός γι’ αυτό νιώθεις έτοιμος να συγκεντρωθείς και να υποστείς την κούραση που απαιτείται. Ωστόσο οι ενέργειες είναι διάσπαρτες και όσο περνούν οι ώρες ο ενθουσιασμός μεγαλώνει, αλλά αν το παρακάνεις καταλήγει να μειώνει τη χαρά σου. Μπορείς να επωφεληθείς από την πρόσθετη προσοχή και φροντίδα στην αντιμετώπιση ενός περίπλοκου προβλήματος ιδιαίτερα όσον αφορά τα χρήμτα και τους πόρους σου. Η απαλλαγή από την ακαταστασία του μυαλού σου στα ερωτικά, μπορεί να είναι απίστευτα ικανοποιητική.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δημιουργικό σου τομέα διατηρώντας τη διάθεση σου στα ύψη. Είναι η εποχή του μήνα για να αφήσεις λίγο χρόνο για αναψυχή και έκφραση. Ωστόσο μικρές προκλητικές πτυχές μπορεί να οδηγήσουν σε πολύ υψηλούς στόχο ή σε υπερβολική σκέψη για στρατιωτικές. Μπορεί να είναι δύσκολο να προσαρμόσεις τον εαυτό σου όταν έχεις πάρα πολλές επιλογές και υπάρχει η πιθανότητα να καταλήξεις να περιστρέφεσαι γύρω από τον εαυτό σου και να μην επιλέγεις τελικά τίποτα. Είναι μια δυνητικά εξαιρετική στιγμή για να κάνεις ξεκαθαρίσματα στα θέματα που αφορούν τον έρωτα.

Τοξότης

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της προσωπικής σου διάθεσης και είσαι πιο διαθετημένος από ότι συνήθως να παίρνεις τα πράγματα  την κατάκαρδα. Κάποιες προκλητικές όψεις σήμερα, μπορεί να σε οδηγήσουν σε διασπορά ενέργειας και προσοχής. Λίγος συναισθηματικός χώρος σου χρειάζεται, καθώς μπορεί να νιώσεις περιορισμένος αν δεν έχεις πολλές επιλογές και μπορεί να σε κρατήσει σε κατάσταση αναποφασιστικότητας. Επιδίωξε να είσαι δίκαιος και να βασιστείς στην κοινή λογική σου. Μπορείς να αντλήσεις πράγματα από τις προηγούμενες εμπειρίες σου στα ερωτικά και να βελτιώσεις ή να οδηγηθείς σε καλύτερες επιλογές.

Αιγόκερως 

Η Σελήνη διασχίζει τον 3ο οίκο σου και η περιέργεια σου είναι μεγάλη οδηγώντας σε σε ενδιαφέρουσες παρακάμψεις. Οι αλλαγές στη ρουτίνα μπορεί να εμφανιστούν έντονα και μπορεί να οφείλονται σε ανησυχία. Είναι πολύ εύκολο να πέσεις στη παγίδα της αναβλητικότητας. Εάν βάλεις πάρα πολλές επιλογές στο τραπέζι τώρα μπορεί να καταλήξεις να περιστρέφεσαι γύρω από την ουρά σου και να μην πας πουθενά. Είναι πιθανό να σου φανεί φυσικό να διοχετεύεις την ενέργεια σου σε θέματα που αφορούν τον έρωτα.

Υδροχόος

Η ανησυχία μπορεί να οδηγήσει σε κακές επιλογές και ίσως και αγορές σήμερα. Υπάρχει μια τάση για υπερβολές κυρίως λόγω της καλής σου διάθεσης. Είναι εύκολο να υπερεκτιμήσεις κάποιον σ’ αυτό το πλαίσιο. Μόλις η  συγκέντρωση σου βελτιωθεί θα μπορέσεις να δείξεις περισσότερη αγάπη σε μια συγκεκριμένη αναζήτηση. Κερδίζεις περισσότερη υποστήριξη για τους στόχους σου ή αναγνώριση για τις προσπάθειες σου. Ένα συναισθηματικό μπέρδεμα, μια αναταραχή της ψυχής και της καρδιάς σου μπορεί να επιβαρύνουν λίγο τη διάθεση σου προς το βραδάκι.

Ιχθύες

Είσαι ιδιαίτερα διαδραστικός σήμερα. Οι προκλητικές πτυχές μπορούν ωστόσο να προκαλέσουν κάποια ανησυχία ή ερωτηματικά. Είναι δύσκολο να κατανοήσεις μια κατάσταση που πιθανόν αφορά την ερωτική σου ζωή. Κάποιες παρεξηγήσεις ή έλλειψη ορισμού μπορεί να διαταράξουν τις αλληλεπιδράσεις σου. Τα συναισθήματα ευημερίας ωστόσο μπορεί να σε κάνουν να αναγνωρίσεις ότι είσαι σε θέση να πιέσεις τον εαυτό σου λίγο περισσότερο, χωρίς να χάσεις κάτι σημαντικό στη διαδικασία.

Κεντρική φωτογραφία: iStock

© 2024 tlife.gr