Site icon TLIFE

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Tlife Team

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός 

Ενώ μέρος της ημέρας μπορεί να σε αποπροσανατολίσει, θα μπορούσες να ανακαλύψεις νέους τρόπους για να μεταδώσεις το μήνυμα σου που είναι ίσως λιγότερο παραδοσιακοί, αλλά πολύ ικανοποιητικοί. Η στάση σου σε σχέση με την ανάπτυξη και τη βελτίωση σου αλλάζει καθώς ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Ερμή. Αντιμετωπίζεις ένα μυστήριο που λειτουργεί υπέρ σου. Περαιτέρω πληροφορίες ή μια επιφοίτηση για ένα δημιουργικό ή ρομαντικό θέμα μπορεί να εμφανιστούν. Η αναθεώρηση παλιών ιδεών μπορεί να οδηγήσει σε νέες μεθόδους που θα να είναι πολύ σημαντικές τους επόμενους μήνες. 

Ταύρος

Η εξερεύνηση είναι μια καλή ιδέα σήμερα, καθώς οι ιδέες που προέρχονται από συλλογισμούς και συζητήσεις μπορεί να φανούν σημαντικές, οδηγώντας σε νέα σχέδια για καλύτερο μέλλον. Με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή να ενώνονται στον 4ο οίκο σου είναι μια καλή μέρα για να λύσεις ένα πρόβλημα μέσω συνομιλίας με κάποιον που εμπιστεύεσαι. Είσαι σε καλή θέση για να κατανοήσεις καλύτερα μια κατάσταση από το παρελθόν ή ένα οικογενειακό ζήτημα και η εξερεύνηση δημιουργικών λύσεων σε προβλήματα μπορεί να είναι ικανοποιητική. 

Δίδυμοι

Χρήσιμες συζητήσεις και συλλογισμοί βρίσκονται στο επίκεντρο σήμερα, ακόμη και αν η ενέργεια είναι διάσπαρτη. Μπορεί να αναβιώσεις ένα παλιό ενδιαφέρον ή να δεις ένα τρέχον υπό νέο πρίσμα. Η συμβουλή σου σε κάποιον μπορεί να είναι πολύτιμη, ή μπορεί να ανακαλύψεις μια χαμένη ή παραμελημένη λεπτομέρεια που αλλάζει τα πάντα. Οι ιδέες που προκύπτουν σήμερα ειδικά για ότι αφορά τη μάθηση, τα νοητικά ενδιαφέροντα, την επικοινωνία, τους γείτονες, τις διασυνδέσεις και τα αδέλφια μπορεί να είναι αποδειχθούν σημαντικές. 

Καρκίνος

Με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή να ευθυγραμμίζονται στον τομέα των χρημάτων, των επιχειρήσεων, των προσωπικών αγαθών και των ταλέντων σου σήμερα, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις ιδέες που έρχονται. Είτε αναδύονται από μέσα είτε έξω από εσένα, κάτι μπαίνει στη θέση του και μπορεί να είναι μαγικό. Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για την παρατήρηση και τη λήψη σημειώσεων. Είναι καιρός να δεις ένα θέμα μέσα από νέο πρίσμα και προκύπτουν οφέλη μέσα από αυτό. Μπορεί να μην βγάζουν όλα νόημα, όπως συμβαίνει συχνά με νέα ξεκινήματα, αλλά αυτό που προκύπτει από συζητήσεις τώρα μπορεί να είναι σημαντικό αργότερα. 

Λέων

Αν και μπορεί να υπάρξουν συγκεχυμένες οδηγίες ή επικοινωνίες σήμερα, υπάρχει επίσης η ευκαιρία να δεις ένα θέμα μέσα από νέο πρίσμα. Ισχυρές ενέργειες είναι μαζί σου για παρατηρητικότητα και φωτεινές ιδέες. Βλέπεις τα προβλήματα διαφορετικά με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή να ευθυγραμμίζονται στο ζώδιο σου σήμερα. Θα καταλήξεις σε ενδιαφέροντα συμπεράσματα και ιδέες καθώς κάνεις απολογισμό των πρόσφατων γεγονότων και αντλείς ιδέες από το παρελθόν. Τα λόγια σου έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο απ’ ότι συνήθως και καθώς βρισκόμαστε στη μέση του ανάδρομου κύκλου του Ερμή και θα πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα όταν επικοινωνείς. 

Παρθένος

Ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος και μένει να κοιτάξει κανείς ακόμα πίσω. Μπορεί να υπάρχουν κάποια προβλήματα στην επικοινωνία, αλλά η σημερινή συνάντηση Ήλιου – Ερμή μπορεί να προκαλέσει σημαντικές γνώσεις.  Αυτή η ευθυγράμμιση συμβαίνει στην περιοχή του ηλιακού σου χάρτη που κυβερνά το κάρμα και όλα όσα κρύβονται κάτω από την επιφάνεια. Βλέπεις νέα επίπεδα στα ενδότερα συναισθήματα σου, το παρελθόν ή ένα παλιό πρόβλημα και λαμβάνεις ενδιαφέρουσες πληροφορίες από τις εντυπώσεις και τα όνειρα σου. 

Ζυγός

Ενώ οι σημερινές ενέργειες μπορούν να σε αποσυντονίσουν σε σημεία, εξακολουθείς να καταφέρνεις να συλλέξεις πολύτιμες πληροφορίες. Είναι μια εξαιρετική στιγμή να αναθεωρήσεις, να επεξεργαστείς και να ανακαλύψεις εκ νέου ενδιαφέροντα ή σχέδια του παρελθόντος. Οι αναμνήσεις ή οι αιφνιδιαστικές συναντήσεις μπορούν να αλλάξουν την οπτική σου. Ενώ αυτή η επίγνωση βρίσκεται ακόμα στα νέα και ακατέργαστα στάδια της, σου βάζει στο δρόμο νέα ξεκινήματα. Με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή να ευθυγραμμίζονται στον τομέα των κοινωνικών σχέσεων, των ονείρων και των ελπίδων σου μπορεί να υπάρξει κριτική σκέψη, ειδήσεις ή συζητήσεις που θα τονώσουν τη διορατικότητα για πρόσφατα γεγονότα, αποφάσεις ή προβλήματα. 

Σκορπιός

Ενώ το σήμερα μπορεί να είναι μερικές φορές διάσπαρτο και αδιάφορο, είναι μια καλή στιγμή να αναθεωρήσεις πρόσφατες ιδέες, έργα ή αποφάσεις ειδικά για επαγγελματικά ή μακροπρόθεσμα σχέδια και θέματα. Οι φιλοδοξίες, η καριέρα, οι ευθύνες ή τα ζητήματα φήμης μπορούν να εστιαστούν στην ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον 2ο οίκο σου. Είναι ένα σημείο καμπής και αρχίζεις να προσεγγίζεις την κατεύθυνση και τους μακροπρόθεσμους στόχους σου με νέους τρόπους που μπορεί να αποδώσουν καρπούς, οδηγώντας σε σημαντικές νέες ιδέες. 

Τοξότης

Μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία να δεις τα πράγματα με νέους τρόπους σήμερα,  με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή να ευθυγραμμίζονται στον τομέα του πνεύματος και της ανώτερης σκέψης σου. Θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τη μεταφορά, τις πεποιθήσεις ή τη δημοσίευση μπορούν να εστιαστούν περισσότερο αυτή τη στιγμή και μπορείς να κάνεις πολλές αναθεωρήσεις και αναλύσεις. Οι σκέψεις σου μπορεί να στραφούν στο παρελθόν ή σε πρόσφατες αποφάσεις και σχέδια και η νέα σου άποψη για μια κατάσταση να είναι χρήσιμη. 

Αιγόκερως

Μπορεί να ωφεληθείς από την εντατική εστίαση σε προσωπικά ενδιαφέροντα και στην έρευνα σήμερα. Μπορεί επίσης να αποκτήσεις μια μεγάλη ιδέα ή περισσότερες πληροφορίες για ένα θέμα. Ενώ δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί ακόμα ολόκληρη η ιστορία, τίποτα δε σε εμποδίζει από το να απολαύσεις μια νέα προοπτική. Είναι μια δυνατή στιγμή για να παρατηρήσεις, να συζητήσεις και να μελετήσεις. Τα πράγματα για τα οποία διαβάζεις και ακούς μπορούν να ωφελήσουν τα μελλοντικά έργα σου, ακόμη κι αν δεν έχεις κατανοήσει την πλήρη σημασία τους.  Στην ιδανική περίπτωση αποκτάς νέα γνώση για μια σχέση του παρελθόντος ή τον ψυχισμό σου. 

Υδροχόος

Βλέπεις μια σχέση με νέα οπτική σήμερα. Αν και οι αντιλήψεις σου μπορεί να είναι χαοτικές, μπορεί επίσης να δεις διαφορετικά επίπεδα ενός ατόμου ή μιας κατάστασης τα οποία μπορεί να φανούν πολύτιμα. Επίσης, κάποιος θα μπορούσε να σε βοηθήσει να δεις μια εντελώς νέα οπτική για ένα θέμα και αυτό είναι κάτι διαφωτιστικό. Αυτό το θέμα εμφανίζεται, καθώς ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Ερμή σήμερα στον τομέα της συνεργασίας σου. Είναι απίθανο να έχεις όλες τις απαντήσεις τώρα, αλλά είναι μια ισχυρή στιγμή για να δεις καταστάσεις και ανθρώπους μέσα από ένα νέο πρίσμα. 

Ιχθύες

Με τις τρέχουσες διελεύσεις έχεις πολλά να μάθεις για τη δουλειά και τις καθημερινές σου υποθέσεις ή τα θέματα που αφορούν την υγεία σου. Σήμερα μια ματιά στο παρελθόν ή μια νέα οπτική μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα επίπεδα. Με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή  να ευθυγραμμίζονται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, προσεγγίζεις τα προβλήματα από διαφορετική οπτική γωνία, κάτι που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο. Αυτή η διέλευση σε βοηθά να δεις μερικές από τις λεπτομέρειες της ζωής σου που προηγουμένως μπορεί να παρέβλεψες! 

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: iStock

 

 

© 2024 tlife.gr