Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η σημερινή όψη Ερμή – Ποσειδώνα μπορεί να σε βοηθήσει να απαλύνεις τις εντάσεις της ημέρας σου. Αυτή η διέλευση ανοίγει ένα παράθυρο στο υποσυνείδητο σου. Ακόμη και σε μικρές δόσεις σου δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις τη διαίσθηση σου. Η μέρα μπορεί να είναι εξαιρετική για να κάνεις εσωτερικές αλλαγές, καθώς οι αξίες και τα ενδιαφέροντα σου εξελίσσονται. Σε νέες ιδέες και όνειρα μπορεί τώρα να λείπουν κάποιες λεπτομέρειες, αλλά μπορούν να συμπληρωθούν αργότερα.

Ταύρος

Ο Ερμής αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο ζώδιο σου και εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα. Οι συζητήσεις με ένα φίλο ή ο ενθουσιασμός ενός νέου έργου μπορεί να σε εμπνεύσουν. Ελκύεσαι προς ειρηνικές και ήρεμες καταστάσεις και συζητήσεις ή συλλογισμούς. Ο συνδυασμός του πρακτικού και του ευφάνταστου σου βγαίνει φυσικά. Οι πιο χαλαρές και συναισθηματικές ιδιότητες σου βρίσκονται στο επίκεντρο. Περισσότερο απ’ το συνηθισμένο, οι γύρω σου εκτιμούν τη διορατικότητα σου και μπορείς να εμπνεύσεις ή να αντλήσεις εσύ έμπνευση από τους φίλους και τη σχέση σου.

 Δίδυμοι

Η σημερινή όψη Ερμή – Ποσειδώνα σε βοηθά να αποκτήσεις προοπτική. Με αυτή τη διέλευση έχεις καθαρό μυαλό για πρακτικά θέματα, αλλά διαθέτεις επίσης φαντασία και έμπνευση. Μπορείς να εκφράσεις ιδέες ή συναισθήματα για τα οποία δεν μπορείς πάντα να βρεις λόγια και η διαίσθηση σου για το επόμενο βήμα είναι ισχυρή. Ιδανικά, μπορείς να φτάσεις σε ένα σημείο για να κατανοήσεις καλύτερα το παρελθόν σου και τα βαθύτερα συναισθήματα σου για πρόσφατα γεγονότα. Το να ανοίξεις το μυαλό σου στις δυνατότητες σου σε βοηθά τώρα, καθώς και η διορατικότητα σου σε θέματα επιχειρήσεων, καριέρας ή φήμης κάνει διαφορά.

Καρκίνος

Η σημερινή όψη Ερμή – Ποσειδώνα είναι εξαιρετική για την εξομάλυνση των  εντάσεων. Επικοινωνείς πιο δημιουργικά με φίλους ή σύνολα με αυτή τη διέλευση και μπορείς να απολαύσεις το αίσθημα της αποδοχής. Καθώς το κάνεις, οι σκέψεις ή οι λέξεις είναι πιο εύκολες, φυσικές και συμπονετικές. Το που και το πως επικοινωνείς, μπορεί να ενθαρρύνει τους άλλους να ανοιχτούν και μπορεί να εμπνεύσεις και να βοηθήσεις κάποιον. Μπορεί να υπάρξει μια σημαντική ανακάλυψη στην πνευματική σου κατανόηση σήμερα.

Λέων

Η σημερινή επιρροή Ερμή – Ποσειδώνα σε ανεβάζει. Τα εμπόδια τείνουν να εξαφανίζονται στις συνομιλίες σου, κάτι που μπορεί να είναι αναζωογονητικό. Είσαι σε καλή κατάσταση για καθοδήγηση, διδασκαλία και κατευνασμό. Είναι πιθανό να αποκτήσεις πολύτιμες γνώσεις για σημαντικά άτομα στη ζωή σου, καθώς και για τις φιλοδοξίες ή τους στόχους σου. Για την καλύτερη χρήση αυτής της διέλευσης, προσπάθησε να αφήσεις την υπερβολική σκέψη. Η χρήση της διαίσθησης σου μπορεί να είναι μια υπέροχη εμπειρία τώρα.

Παρθένος

Η σημερινή όψη Ερμή – Ποσειδώνα σε ανοίγει σε ενδιαφέρουσες ιδέες. Εάν υπάρχει η ευκαιρία να δεσμευτείς μέσω κοινών απόψεων ή αποδοχής των άλλων, είναι καλή στιγμή να το κάνεις. Μπορεί να αισθάνεσαι υπέροχα για τις ιδέες ή τα σχέδια σου. Οι συζητήσεις, οι σκέψεις και το γράψιμο μπορούν να σε βοηθήσουν να θεραπευτείς τώρα. Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για να δημιουργήσεις νέες ιδέες και να εμπιστευτείς τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου. Επιτρέποντας στις σκέψεις σου να ρέουν χωρίς πίεση, έρχεσαι σε μια χαλαρή διάθεση που θα σου φέρει καλύτερα αποτελέσματα.

Ζυγός

Το σημερινό εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα διευκολύνει την αυτοέκφραση και ενισχύει τη φαντασία σου. Με αυτή τη διέλευση, είσαι πιο δεκτικός στα λεπτά πράγματα στη ζωή σου. Η εστίαση σε συναισθηματικές ή πνευματικές προτεραιότητες μπορεί να ανοίξει πόρτες που προηγουμένως φαινόταν κλειστές. Οι ανοιχτές συζητήσεις ή οι θεραπευτικές σκέψεις μπορούν να φανούν τώρα έντονα. Η προθυμία σου να αλλάξεις, σε κάνει να αγαπάς τους άλλους και είναι πιο εύκολο να συνδυάσεις τα πάντα και να αποκτήσεις μια πληρέστερη εικόνα.

Σκορπιός

Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον 7ο οίκο σου για λίγο περισσότερο από δυο ημέρες, είσαι συγκεντρωμένος στους άλλους και έτοιμος να δεις την άλλη πλευρά μιας ιστορίας. Είναι μια καλή στιγμή του μήνα για να αποκτήσεις προοπτική και η σημερινή διέλευση Ερμή – Ποσειδώνα το ενισχύει αυτό. Αυτή η διέλευση καθιστά φυσικό το να αφήσουμε την υπερβολική σκέψη. Οι θεραπευτικές δυνάμεις της τέχνης, της μουσικής, της αναψυχής, των χόμπι και της ψυχαγωγίας μπορεί να φέρουν απροσδόκητες ευκαιρίες.

Τοξότης

Η σημερινή διέλευση Ερμή – Ποσειδώνα, φέρνει μια αίσθηση αρμονίας και ηρεμίας στις καθημερινές σου υποθέσεις ή στην υγεία σου. Θα μπορούσες να βρεις τον εαυτό σου σε συγχρονισμό με ένα σημαντικό άτομο και οι συζητήσεις φαίνονται να κυλούν όμορφα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναζητήσεις ή να αναλάβεις νέα έργα ή θέματα που σε εμπνέουν. Μόλις μπορέσεις να αξιοποιήσεις αυτή την ενέργεια, μπορείς να απολαύσεις κάποια ψυχική ανανέωση, η οποία μπορεί να κάνει θαύματα για εσένα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη καθώς κατευθύνεται στον τομέα της χαράς και της ψυχαγωγίας σήμερα, σε ενθαρρύνει να δώσεις περισσότερη προσοχή στις ανάγκες σου, να εκφραστείς και να απολαύσεις τον εαυτό σου. Αυτή η αλλαγή θέσης της Σελήνης μπορεί να επηρεάσει τη διάθεση σου και τα επίπεδα ενέργειας σου, καθιστώντας την κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου φέρνουν χαρά και χαλάρωση. Η διέλευση Ερμή – Ποσειδώνα, που διευκολύνει τις συνομιλίες και ενθαρρύνει μια ωραία ροή στις σκέψεις σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη, καθώς κινείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου σε ενθαρρύνει να επιβραδύνεις και να συγκεντρωθείς. Είναι μια περίοδος του σεληνιακού κύκλου για να βρεις το λιμάνι ή τη φωλιά σου και αυτό είναι ευπρόσδεκτο. Αυτή η αλλαγή στη θέση της Σελήνης μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να εστιάσεις στις προσωπικές σχέσεις και ανάγκες σου. Αυτό ενισχύεται από τη διέλευση Ερμή – Ποσειδώνα που ενισχύει την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, ειδικά με συζητήσεις ή σκέψεις που σχετίζονται με οικονομικά, οικιακά, πρακτικά και μηχανικά θέματα.

Ιχθύες

Η Σελήνη, καθώς κατευθύνεται στον τομέα της επικοινωνίας σου για μερικές μέρες, σε ενθαρρύνει να εστιάσεις στο τρόπο επικοινωνίας και τις αλληλεπιδράσεις σου. Αυτή η αλλαγή στη θέση της Σελήνης, επηρεάζει τις διαδικασίες σκέψεις και την κοινωνική σου ενέργεια, καθιστώντας την κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με δραστηριότητες που διεγείρουν το μυαλό σου. Σήμερα επίσης ένα εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα βοηθά στην εξομάλυνση των συνομιλιών, παρέχοντας μια αίσθηση υποστήριξης και κατανόησης.

Κεντρική φωτογραφία: iStock

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164