Site icon TLIFE

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Tlife Team

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η σημερινή Πανσέληνος φέρνει μια ξαφνική επίγνωση μιας κατάστασης και των συναισθημάτων σου και μπορεί να κάνει τη μπάλα να κυλήσει προς την πραγματοποίηση σημαντικών αλλαγών. Αυτό το φεγγάρι έχει να κάνει με σημεία καμπής στην καριέρα, ή την πορεία ζωής τα οποία μπορεί να είναι στα σκαριά. Μια Πανσέληνος εμφανίστηκε στον ίδιο τομέα τον περασμένο μήνα, αλλά τα συναισθήματα τότε ήταν νέα και ίσως πιο ωμά. Τώρα οι αποκαλύψεις σου είναι ώριμες, σημαντικές και πιο τεκμηριωμένες και θα έχεις μια ισχυρότερη αίσθηση των επόμενων βημάτων σου. Επίσης σήμερα, ο Ήλιος εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα και οι ιδέες μπορούν να συνδυαστούν πολύ όμορφα, ιδιαίτερα όσον αφορά τα οικιακά και οικογενειακά ζητήματα!

Ταύρος

Τα συναισθήματα βρίσκονται στα ύψη σήμερα. Μια Πανσέληνος μπορεί να επιφέρει την ολοκλήρωση ή το κλείσιμο επικοινωνιών, μαθησιακών ή νοητικών έργων ή θα μπορούσε να αποκαλύψει πληροφορίες που αλλάζουν την προοπτική σου. Μπορεί να είναι δύσκολο να εστιάσεις στις πιο πρακτικές ή κανονικές πτυχές της καθημερινής ζωής σου με την Πανσέληνο στον τομέα της περιπέτειας σου. Αυτή η εκδήλωση πυροδοτεί την επιθυμία να κυνηγήσεις τα ενδιαφέροντα σου, να υιοθετήσεις ένα νέο τρόπο σκέψης ή ιδιαίτερο ενδιαφέρον, να διερευνήσεις τις γνώσεις σου, να μοιραστείς τις ιδέες σου με άλλους και να σπάσεις τη ρουτίνα σου με αναζωογονητικούς τρόπους.

Δίδυμοι

Η Σελήνη φτάνει σε πληρότητα στον 8ο οίκο σου σήμερα, κάτι που μπορεί να φέρει μια αποκάλυψη. Ενώ παρόμοια ενέργεια εμφανίστηκε στην Πανσέληνο του περασμένου μήνα αυτή τη φορά, έχεις μια πληρέστερη εικόνα των συναισθημάτων σου. Τα συναισθήματα μπαίνουν πιο βαθιά απ’ ότι συνήθως και αναζητάς κρυμμένα στρώματα και εναλλακτικά κίνητρα αντί απλώς να αποδεχτείς τη ζωή για αυτό που είναι. Θέματα εμπιστοσύνης μπορεί να προκύψουν με οικονομικά, κοινόχρηστους πόρους ή στενές σχέσεις. Μπορεί να είναι μια στιγμή για τη διευθέτηση χρεών ή την είσπραξη οφειλόμενων χρημάτων.

Καρκίνος

Τα συναισθήματα ανθίζουν σήμερα και είσαι πιο ξεκάθαρος για το τι έχεις στην καρδιά σου και καλό είναι να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά που σε διδάσκουν οι άλλοι για τον εαυτό σου. Ενώ η Πανσέληνος του περασμένου μήνα πιθανότατα έφερε κάποιες επιφανειακές σχέσεις και σημεία καμπής στη ζωή σου, η σημερινή Πανσέληνος θα επεκταθεί περαιτέρω σε αυτό το θέμα, φέρνοντας αποφασιστικά συναισθήματα για μια κατάσταση. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να προκαλέσει μια ξαφνική εισροή κοινωνικών προσκλήσεων, νέων πελατών ή άλλες συνθήκες που σε κάνουν να εμπλακείς περισσότερο με τρίτους.

Λέων

Σήμερα μπορείς να απολαύσεις τη γνώση του παρελθόντος και το πως να αφήσεις πίσω σου ορισμένες πτυχές του, δηλαδή αυτά που εμπόδιζαν την προσωπική σου ανάπτυξη. Τα συναισθήματα ξεχειλίζουν σήμερα, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει για άλλη μια φορά τον τομέα της υγείας και της εργασίας σου, αλλά αυτή τη φορά βλέπεις μια πολύ πιο φωτεινή εικόνα. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει φως σε ένα πνευματικό ζήτημα ή ένα θέμα που σχετίζεται με την υπηρεσία. Τελικά αυτή είναι η στιγμή για να κάνεις κρίσιμες προσαρμογές στην καθημερινή σου ρουτίνα που θα σε βοηθήσουν να επιστρέψεις στο σωστό δρόμο.

Παρθένος

Η σημερινή Πανσέληνος σήμερα εφιστά την προσοχή σου στις ρομαντικές και κοινωνικές σου σχέσεις. Χρησιμεύει στην ενίσχυση των συναισθημάτων και μπορεί να φέρει φώτιση σε μια φιλία ή έρωτα. Μπορεί επίσης να δημιουργήσει έντονα συναισθήματα για ένα δημιουργικό έργο ή κατεύθυνση και με αυτή τη νέα συνειδητοποίηση, είναι πιθανό να καταλήξεις σε συμπεράσματα που φαίνονται οριστικά. Μια παρόμοια Πανσέληνος συνέβη τον περασμένο μήνα, αλλά αυτή ανοίγει τα μάτια σου ευρύτερα σε τομείς της ζωής σου που δε λειτουργούν προς όφελος σου και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αρχίσεις να κάνεις σχέδια για το πως να το αλλάξεις.

Ζυγός

Με τη Σελήνη να φτάνει στην ολοκλήρωση της Πανσελήνου στον 4ο οίκο σου σήμερα, είναι η ιδανική στιγμή για να ρυθμίσεις τον προσανατολισμό σου, ώστε να προχωρήσεις με σιγουριά αργότερα. Ίσως χρειαστεί να ξαναδείς τις προτεραιότητες σου, καθώς η προσοχή σου στρέφεται στο σπίτι και στο εσωτερικό σχέδιο σου. Υπάρχουν αυξημένα συναισθήματα γύρω από την καριέρα, τη φήμη και την οικογενειακή σου ζωή που πρέπει να διαχειριστείς και ίσως μια σχετική κίνηση σε αυτούς τους τομείς της ζωής σου. Ένα παρόμοιο θέμα συνέβη την εποχή της Πανσελήνου πριν από ένα μήνα, αλλά αυτή τη φορά η άποψη σου για μια κατάσταση είναι πιο πλήρης.

Σκορπιός

Μια Πανσέληνος που εμφανίζεται σήμερα μπορεί να φέρει ισχυρές συνειδητοποιήσεις για έργα, μελέτες ή τις ιδέες σου. Μπορεί να υπάρξει μια κορύφωση ή ο τελικός λόγος για ένα θέμα που σχετίζεται με την εκπαίδευση, τις μεταφορές ή τις επικοινωνίες. Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε μια ιστορία που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και τέσσερεις εβδομάδες. Τώρα βλέπεις περισσότερα από την ιστορία και έρχεσαι σε επαφή με αυθεντικά συναισθήματα που μπορεί να έχεις κρατήσει μακριά σε περιόδους μεγαλύτερης κινητικότητας. Θυμήσου πως οι λέξεις που εκφράζονται γύρω από αυτή την Πανσέληνο έχουν επιπλέον βάρος, γι’ αυτό πρόσεξε τις ιδιαίτερα.

Τοξότης

Μπορεί να δεις ένα προσωπικό θέμα υπό εντελώς νέο πρίσμα ή τρόπο σήμερα. Μια Πανσέληνος στον τομέα των οικονομικών και αξιών σου μπορεί να φέρει στο φως ή να καρποφορήσει ένα οικονομικό θέμα. Ενώ μια ίδια  Πανσέληνος σημειώθηκε στον ίδιο τομέα μόλις τον περασμένο μήνα, αποκτάς μια πληρέστερη εικόνα και περισσότερη σαφήνεια αυτή τη φορά. Τα συναισθήματα είναι πάντα έντονα όταν εμφανίζεται μια Πανσέληνος, επομένως κράτησε τα δικά σου υπό έλεγχο μέχρι να αφομοιώσεις οποιαδήποτε νέα πληροφορία που ενδέχεται να λάβεις σήμερα.

Αιγόκερως

Ο συναισθηματικός ενθουσιασμός μπορεί να εμφανιστεί έντονα σήμερα, μαζί με ισχυρές συνειδητοποιήσεις για τις σχέσεις, τα συναισθήματα, την αίσθηση της αυτονομίας και τις ανάγκες σου. Με την Πανσέληνο στο ζώδιο σου να εμφανίζεται σήμερα- και τη δεύτερη φέτος-, τα συναισθήματα έρχονται σε πλήρη άνθιση. Ένας καταλύτης για την ανακάλυψη των συναισθημάτων σου μπορεί να σχετίζεται με κάποια αντίθεση στα σχέδια σου ή με μια σύγκρουση των επιθυμιών σου. Ωστόσο πρόκειται να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να αντιμετωπίσεις τα συναισθήματα και τις εντυπώσεις που προκύπτουν.

Υδροχόος

Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής. Ενώ μια ίδια Πανσέληνος συνέβη στον ίδιο τομέα του ηλιακού σου χάρτη τον περασμένο μήνα, η εικόνα μπορεί να φαίνεται πιο πλήρης ή πιο οριστική τώρα απ’ ότι ήταν με την Πανσέληνο του Ιουνίου. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να φωτίσει ένα μυστικό ή ιδιωτικό θέμα. Μπορεί να φέρει σε πέρας ένα έργο ή ένα θέμα υγείας στο φως. Είναι καιρός να μάθεις για μερικά από τα βαθύτερα, θαμμένα συναισθήματα σου καθώς ο δρόμος προς αυτά είναι ορθάνοιχτος.

Ιχθύες

Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στον 11ο οίκο σου. Αυτή είναι η δεύτερη Πανσέληνος που εμφανίζεται στην ίδια περιοχή του χάρτη σου. Η πρώτη έγινε τον Ιούνιο, αλλά η σημερινή συμβαίνει στον τελευταίο της βαθμό. Ως εκ τούτου, πιθανότατα θα βιώσεις περισσότερο κοινωνικό ενθουσιασμό μαζί με ισχυρές συνειδητοποιήσεις για τον έρωτα και τη φιλία. Είναι μια μέρα για να επιτρέψεις στον εαυτό σου κάποια ελευθερία να εκφραστεί και να απολαύσει. Ωστόσο είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι τα συναισθήματα μπορεί να υπερισχύουν της λογικής.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: iStock

© 2024 tlife.gr