Site icon TLIFE

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Tlife Team

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η ανάκτηση της εσωτερικής σου δύναμης και η φροντίδα του εαυτού σου και των αγαπημένων σου προσώπων βρίσκονται στο επίκεντρο μέχρι τις 22/7, με τον Ήλιο να διασχίζει τον 4ο οίκο σου. Οι φιλοδοξίες γενικά έρχονται σε δεύτερη μοίρα τώρα, καθώς επικεντρώνεσαι στην προσωπική σου ζωή και τα συστήματα υποστήριξης, μια σημαντική για εσένα αποστολή. Σήμερα ωστόσο, η Σελήνη περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη, υποδηλώνοντας την ανάγκη να διαχειριστείς κάποιες ευθύνες που αφορούν τον έξω κόσμο.

Ταύρος

Η καθημερινότητα σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα απασχολημένη αυτές τις μέρες και κυρίως ευχάριστα. Με τον Ήλιο να περνά απ’ τον 3ο οίκο σου μέχρι τις 22/7, είναι μια καλή στιγμή για να διαφοροποιηθείς, να μάθεις για τους ανθρώπους γύρω σου και να αποκτήσεις νέες πληροφορίες ή δεξιότητες. Μπορείς να κάνεις πολλά ταυτόχρονα αρκετά συχνά και η συγκέντρωση δεν είναι το δυνατό σου σημείο κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Από την άλλη πλευρά αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική περίοδος για να εισάγεις περισσότερη ποικιλία στη ζωή σου.

Δίδυμοι

Είναι μια καλή στιγμή να αναλάβεις τα οικονομικά, με τον Ήλιο στον τομέα των πόρων σου μέχρι τις 22/7. Ωστόσο, είναι επίσης μια εξαιρετική περίοδος για να αναγνωρίσεις τις δικές σου αξίες. Είσαι περήφανος για τις ικανότητες σου να χτίζεις και να διαχειρίζεσαι τη ζωή σου. Εάν εστιάσεις περισσότερο σ’ αυτό που έχεις παρά σε αυτό που θα ήθελες, θα είσαι σε εξαιρετική φόρμα τις επόμενες βδομάδες. Με τη Σελήνη στον απέναντι οίκο του ηλιακού σου χάρτη για μεγάλο μέρος της μέρας, θέλεις να χαράξεις την επιφάνεια πιο βαθιά.

Καρκίνος

Μια ισχυρότερη επιθυμία να ξεκινήσεις φρέσκα πράγματα γεννιέται μέσα σου, καθώς ο Ήλιος διασχίζει το ζώδιο σου μέχρι τις 22/7. Μπορεί να βιώσεις αυξημένη ζωτικότητα και μια πολύ αναγκαία εστίαση στις προσωπικές σου ανάγκες και στόχους. Σε γενικές γραμμές είναι μια στιγμή να αδράξεις τη μέρα και να διαμορφώσεις τη ζωή σου όπως θα ήθελες να είναι. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη επίσης στο ζώδιο σου, σε προσέχουν και σε μετράνε. Είσαι πιο ορατός γι’ αυτό που είσαι και όχι απαραίτητα για αυτό που κάνεις.

Λέων

Με τον Ήλιο στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής μέχρι τις 22/7, μέρος σου απαιτεί περιόδους αφιερωμένες στον προβληματισμό ή την επεξεργασία των δραστηριοτήτων. Είναι μια περίοδος για ανανέωση, θεραπεία, ξεκούραση και προβληματισμό. Δραστηριότητες που καθαρίζουν, θεραπεύουν και επαναφέρουν το μυαλό και τα συναισθήματα σου είναι μια ισχυρή έλξη για τις επόμενες εβδομάδες. Έχεις βοήθεια από τον Ερμή και την Αφροδίτη στε αυτό το τομέα. Οι συνομιλίες τείνουν να ξεφεύγουν προς τις αναμνήσεις και το παρελθόν.

Παρθένος

Με τον Ήλιο στον τομέα της φιλίας, των ονείρων και της ελπίδας έως τις 22/7, εστιάζεις περισσότερο στην ανάγκη σου για κοινότητα ή στην επιδίωξη των στόχων ευτυχίας σου. Ενδιαφέρεσαι λιγότερο για τους στόχους σταδιοδρομίας ή για το σχέδιο της ζωής σου και σε ενδιαφέρει όλο και περισσότερο το τι σε κάνει ευτυχισμένο ή τι συνεισφέρεις στον κόσμο. Έχεις συναρπαστικές ιδέες και ξανακοιτάς τα όνειρα και τις ελπίδες. Τα σχέδια σου είναι ευχάριστα και μπορείς να κάνεις μαγικά.

Ζυγός

Αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι σε μια φάση που τονίζει τους μακροπρόθεσμους στόχους ή τις ευθύνες σου. Με τον Ήλιο στον 10ο οίκο σου μέχρι τις 22/7, θα μπορούσες να είσαι ιδιαίτερα περήφανος για την εκπλήρωση των καθηκόντων σου ή την επίτευξη των στόχων σου. Το κίνητρο σου για επιτυχία ενισχύεται. Οι γύρω σου παρατηρούν πιο συχνά τις προσπάθειες ή τα επιτεύγματα σου, τα οποία μπορούν να σε ενθαρρύνουν να συνδεθείς με την υπεύθυνη, ικανή πλευρά σου. Θα μπορούσες να βρεις τον εαυτό σου σε μεγαλύτερη ζήτηση από το συνηθισμένο και να καταλάβεις καλύτερα το αντίκτυπο που έχεις.

Σκορπιός

Με τον Ήλιο στον 9ο οίκο σου, είσαι πιο ανοιχτός στο να ενεργήσεις ανάλογα με την ανάγκη σου για διαφορετικές δραστηριότητες ή περιπέτεια. Μπορεί να εξετάζεις τα καθημερινά προβλήματα με νέους, πιο εμπνευσμένους τρόπους και να τα λύνεις γρήγορα. Βλέποντας τη μεγαλύτερη εικόνα θα απαλλαγείς από το να παίρνεις πολύ σοβαρά τις μικρές ανατροπές. Αυτή η διέλευση στρέφει την προσοχή σου στους ευρύτερους στόχους και στην ανάγκη σου να βιώσεις τη ζωή πέρα απ’ το συνηθισμένο. Τα σχέδια σου μπορεί να είναι μεγάλα ή μικρά, αλλά είναι μια εξαιρετική στιγμή για να νιώσεις έμπνευση.

Τοξότης

Οι τρέχουσες διελεύσεις συχνά επικεντρώνονται σε κοινά οικονομικά θέματα ή σε αυτά που προέρχονται από άλλες πηγές εκτός του προσωπικού σου εισοδήματος. Μια βαθύτερη, πιο παθιασμένη στάση απέναντι στη ζωή είναι κάτι που θα βιώσεις. Η στάση σου αλλάζει προς το όλα ή τίποτα, όταν πρόκειται για σχέσεις ή δραστηριότητες καθώς επιθυμείς περισσότερη οικειότητα ή συμμετοχή. Συγκεκριμένα θέματα που σε παθιάζουν μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Μπορεί επίσης να ελκύεσαι ιδιαίτερα από προκλήσεις που σε βγάζουν από τη ζώνη άνεσης σου στον τρέχοντα κύκλο του Ήλιου που διαρκεί έως τις 22/7.

Αιγόκερως 

Βρίσκεσαι σε μια φάση του Ήλιου στην οποία οι άλλοι στη ζωή σου αποκτούν μεγαλύτερη σημασία για σένα και αυτή η διέλευση διαρκεί έως τις 22/7. Είσαι πιο κοινωνικός και πρόθυμος να συμβιβαστείς. Καθώς βλέπεις τα πράγματα από δυο πλευρές, έχεις μεγαλύτερη επίγνωση των ανισορροπιών και είσαι πρόθυμος να κάνεις αλλαγές για να επαναφέρεις την τάξη στη ζωή σου. Για να σχετιστείς σωστά με κάποιον, πρέπει να έχεις μια ισχυρή αίσθηση του που βρίσκεσαι και τι θέλεις. Ενεργειακά, μπορεί να μην είσαι στα καλύτερα σου.

Υδροχόος

Μπορεί να προκύψουν νέες πληροφορίες ή συνθήκες που θα σε παρακινήσουν να ζήσεις μια πιο υγιή, πιο οργανωμένη και πιο παραγωγική ζωή. Ο τρέχων κύκλος του Ήλιου που θα διαρκέσει έως τις 22/7, σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις αλλαγές στον τρόπο ζωής ή άλλες βελτιώσεις. Μπορεί επίσης να νιώθεις μεγαλύτερη ικανοποίηση για την εργασία σου, ωθώντας σε να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου, να αναδιοργανώσεις το χώρο εργασίας σου ή να βελτιώσεις την αποτελεσματικότητα σου. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να ξανασκεφτείς τους στόχους στην εργασία και την υγεία σου ή να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε αυτά αυτά που σε εξυπηρετούν.

Ιχθύες

Μια πιο αυθόρμητη, παιχνιδιάρικη και στοργική προσέγγιση στη ζωή είναι φυσική αυτές τις μέρες και μπορεί να προσελκύσει και άλλους. Ο Ήλιος βρίσκεται στο δημιουργικό σου τομέα μέχρι τις 22/7 και ο Ερμής, αλλά και η Αφροδίτη επισκέπτονται επίσης αυτό τον οίκο της χαράς και της ευχαρίστησης. Είναι σίγουρα μια στιγμή να ακολουθήσεις αυτά που σε κάνουν ευτυχισμένο. Μπορεί να υπάρχουν νέοι, αναζωογονητικοί δρόμοι για έκφραση και η διασκέδαση είναι μέσα στο πλάνο. Η ανάγκη σου για θετικά σχόλια είναι ισχυρή. Σήμερα υπάρχει καλή ενέργεια για την απελευθέρωση των απογοητεύσεων και την εστίαση στις βελτιώσεις.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!

Κεντρική φωτογραφία: iStock

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2024 tlife.gr