Site icon TLIFE

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Tlife Team

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η Αφροδίτη διέρχεται τώρα στον 5ο οίκο σου και σε τοποθετεί σε ένα όμορφο μέρος. Αυτός είναι ο τομέας της χαράς και η Αφροδίτη σε ενθαρρύνει να εκφραστείς και να απολαύσεις τον εαυτό σου. Μέχρι τις 4/8, η προσωπική σου απήχηση αυξάνεται και σου βγαίνει πιο φυσικά και εύκολα να εκφράσεις τη γοητεία και τη στοργή σου. Ωστόσο σήμερα, η Αφροδίτη αντιτίθεται στον Πλούτωνα και ενώ η ένταση μπορεί να είναι παθιασμένη μερικές φορές, μπορεί να είναι και προβληματική με αυτή τη διέλευση στο παιχνίδι. Μην επιτρέψεις σε περίπλοκες φιλίες να καταλαμβάνουν τόσο μεγάλο μέρος του χρόνου σου, αφού με τα βίας μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου.

 Ταύρος

Η Αφροδίτη διέρχεται τώρα από ένα νέο τομέα του ηλιακού σου χάρτη και ο συναισθηματικός προσανατολισμός σου αλλάζει. Μέχρι τις 4/8 είσαι λίγο πιο στοχαστικός με τα συναισθήματα σου, προτιμώντας να τα μοιράζεσαι μόνο όταν αισθάνεσαι απόλυτα ασφαλής και άνετα. Είναι μια ήπια περίοδος που είναι ιδιαίτερα ευεργετική για οικιακά και οικογενειακά θέματα. Ίσως θελήσεις να γεμίσεις τη φωλιά σου ή να βελτιώσεις και να εναρμονίσεις το χώρο διαβίωσης σου. Ωστόσο η Αφροδίτη αντιτίθεται στον Πλούτωνα σήμερα και αυτή είναι μια περίπλοκη διέλευση. Με αυτή την επιρροή, μπορεί να φοβάσαι μήπως χάσεις τη θέση ή την αξία στα μάτια κάποιου ή ανησυχίες για τη δουλειά σου και αυτό μπορεί να είναι έντονα στο μυαλό σου, επηρεάζοντας τις σχέσεις σου.

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη τώρα στον 3ο οίκο σου μέχρι τις 4/8, σκέφτεσαι, μιλάς και αναλύεις τις σχέσεις ή την ερωτική σου ζωή. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να απολαύσεις τη σύνδεση ή την επιδίωξη των προσωπικών σου ενδιαφερόντων. Μπορείς να κάνεις ευχάριστες και ωφέλιμες συνδέσεις ή να απολαύσεις τη γνώση και τη μελέτη. Ωστόσο, η Αφροδίτη αντιτίθεται στον Πλούτωνα σήμερα και αυτή είναι μια περίπλοκη όψη. Σε προκαλεί φέρνοντας στο μυαλό σου θαμμένα συναισθήματα και ίσως παλιές εντάσεις ή ανασφάλειες. Αυτή η πτυχή εμφανίζεται σε όλους τους τομείς της επικοινωνίας σου και η ταλαιπωρία που προκαλεί, μπορεί να σε παρακινήσει να αναζητήσεις νέα και πιο ικανοποιητικά κανάλια για τη δημιουργία σχέσεων.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε την επίσκεψη της στον τομέα των πόρων σου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 4/8. Αυτή η διέλευση είναι χρήσιμη για οικονομικά ζητήματα. Σε ενδιαφέρει περισσότερο να νιώσεις άνετα τις επόμενες εβδομάδες. Είναι μια καλή στιγμή για να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή ή να απολαύσεις  πιο σταθερές σχέσεις. Η έλξη σου προς τη διασκέδαση, τα χρήματα και τα υπάρχοντα σου είναι ισχυρή. Ωστόσο η Αφροδίτη αντιτίθεται στον Πλούτωνα σήμερα και υπάρχει κάποιο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσεις. Από τη φύση της αυτή η πτυχή προκαλεί ένταση και ίσως αρκεί για να σε φέρει σε επαφή με τους φόβους ή τις φιλοδοξίες σου.

Λέων

Η Αφροδίτη μόλις πέρασε στο ζώδιο σου και βιώνεις μια υπέροχη μετατόπιση. Κατά τη διάρκεια αυτού το κύκλου που διαρκεί μέχρι τις 4/8, λάμπεις, καθώς η Αφροδίτη ενισχύει τη φυσική σου γοητεία και την προσωπικότητα σου για να κερδίσεις λίγα περισσότερα από τη ζωή. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Ωστόσο, πρέπει πρώτα να ξεπεράσεις ένα μικρό εμπόδιο με τη μορφή μιας αντίθεσης Αφροδίτης – Πλούτωνα σήμερα. Διαφωνίες με κάποιον που σχετίζονται με δέσμευση και αφοσίωση είναι πιθανές με αυτή τη διέλευση να συμβαίνει στον άξονα των σχέσεων σου.

Παρθένος

Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε τη διέλευση της στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, καθώς επισκέπτεται το ζώδιο του Λέοντα μέχρι τις 4/8. Αυτός ο κύκλος είναι δυνατός για να κάνεις κάποια ενδοσκόπηση, να ξεκουραστείς, να απομονωθείς και να σκεφτείς. Ενώ μπορεί να είναι μια περίοδος λιγότερης σαφήνειας σχετικά με τα συναισθήματα σου ή την ερωτική σου ζωή, είναι επίσης μια περίοδος επαναπροσδιορισμού του εαυτού σου, κάτι που είναι θεραπευτικό και ωφέλιμο. Με περιοχές που σχετίζονται με την Αφροδίτη, όπως οι απολαύσεις και οι έρωτες, χωνεύεις και επεξεργάζεσαι τα πράγματα.

Ζυγός

Χθες, η Αφροδίτη μετακόμισε στον τομέα των ονείρων, των επιθυμιών και της φιλίας σου και θα συνεχίσει να παραμένει σε αυτή την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη μέχρι τις 4/8. Είναι μια ενισχυτική διέλευση που υποστηρίζει την κοινωνική σου ζωή και τα οφέλη της, τους στόχους ευτυχίας και την αίσθηση της κοινότητας. Είναι επίσης μια υπέροχη στιγμή για να εκτιμήσεις τους φίλους και τις κοινωνικές σου δραστηριότητες. Ωστόσο, η Αφροδίτη αντιτίθεται στον Πλούτωνα σήμερα και αυτή η ετήσια διέλευση, σου υπενθυμίζει να ελέγξεις τις βαθύτερες ανάγκες ή τις φιλοδοξίες σου.

Σκορπιός

Χθες η Αφροδίτη μετακινήθηκε στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη και θα συνεχίζει να διασχίζει τον τομέα της υστεροφημίας και της ευθύνης σου μέχρι τις 4/8. Αυτή η διέλευση σου υπενθυμίζει την ανάγκη να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με εκείνους που έχουν την εξουσία, με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι ή με τον κοινωνικό σου κύκλο. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να απολαύσεις τα καθήκοντα σου ή να θέσεις μακροπρόθεσμους στόχους και σχέδια. Η Αφροδίτη αναδεικνύει τη γοητεία, τη ζεστασιά και την ευχαρίστηση σου, ειδικά στα πιο δημόσια ή κοινωνικά περιβάλλοντα της ζωής σου.

Τοξότης

Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε την αρμονική της διέλευση προς το ζώδιο σου, καθώς κινείται μέσα από ένα αδελφικό ζώδιο της φωτιάς μέχρι τις 4/8. Αυτή η ζεστή διέλευση μπορεί επίσης να πυροδοτήσει το έμφυτο πνεύμα της περιπέτειας σου. Είσαι πιο ειλικρινής σχετικά με το πως αισθάνεσαι κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Τις επόμενες εβδομάδες ανακαλύπτεις τον εαυτό σου, τις απολαύσεις και αυτά που αγαπάς. Μια αλλαγή του ρυθμού ή η ψυχική ανανέωση μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι ή χρειάζεται μια βασική σου σχέση. Ωστόσο η Αφροδίτη σχηματίζει την ετήσια αντίθεση της με τον Πλούτωνα, ζητώντας να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο προτού επιδιώξεις τους στόχους σου.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε τη διέλευση της στον 8ο οίκο σου, όπου θα παραμείνει έως τις 4/8. Η Αφροδίτη φέρνει φως, ζεστασιά, αγάπη και συμβιβασμό σε αυτήν την κρυφή, οικεία, βαθιά και εσωτερική περιοχή του ηλιακού σου χάρτη τις επόμενες εβδομάδες. Μπορεί να απολαμβάνεις την εξερεύνηση των βαθύτερων επιθυμιών σου ή μιας ειδικής, αποκλειστικής σχέσης κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να εξερευνήσεις, να αναλύσεις και να εμπλακείς σε ένα έργο πάθους ή μια ξεχωριστή σύνδεση. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να προσελκύσεις υποστήριξη ή να εξαλείψεις τις ανισορροπίες ισχύος σε μια σχέση.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη μόλις μετακόμισε στο απέναντι ζώδιο σου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 4/8. Αυτός ο κύκλος είναι υπέροχος για την εναρμόνιση, τη διαπραγμάτευση, την εξισορρόπηση και το μέτρο στη ζωή σου και την τόνωση των σχέσεων σου. Μπορεί να χρειάζεσαι αναζωογόνηση και γενικά σου προσφέρονται όμορφα δώρα. Οι γύρω σου είναι στο πλευρό σου τώρα. Η τάση σου είναι να τα βρεις με τους άλλους και μπορείς να είσαι αρκετά προσιτός και ελκυστικός. Είναι επίσης μια περίοδος περισσότερης χαράς που το βιώνουν και οι άλλοι. Ωστόσο, η Αφροδίτη έρχεται γρήγορα σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στο πρώτο μισό της ημέρας και κάποιες ανησυχίες μπορούν να σε επηρεάσουν.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε τη διέλευση της στον 6ο οίκο σου και ενώ είναι μια μάλλον κρυφή και σκοτεινή διέλευση για την Αφροδίτη, είναι μια εξαιρετική στιγμή να βρεις πράγματα που αγαπάς στη δουλειά, τη ρουτίνα και τις καθημερινές σου υποθέσεις. Μέχρι τις 4/8 βρίσκεσαι σε ένα καλό κύκλο για να φέρεις περισσότερη ισορροπία στις συνήθειες που έχουν να κάνουν με τη σωματική ευεξία σου, να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου και να βρεις περισσότερη χαρά στις λεπτομέρειες των καθημερινών σου υποθέσεων. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ενισχύσεις τις σχέσεις σου με άτομα με τα οποία μοιράζεσαι την καθημερινότητα σου, όπως τους συναδέλφους.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: iStock

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2024 tlife.gr