Site icon TLIFE

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Tlife Team

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Είσαι πρόθυμος να πάρεις το προβάδισμα για να κάνεις πράγματα σήμερα, αλλά έχοντας επίγνωση της συμβολής και των αναγκών των άλλων. Τα επίπεδα ενέργειας είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά σήμερα και είσαι διεκδικητικός με υγιή τρόπο. Καθώς ο Ερμής και ο Άρης εναρμονίζονται, είναι μια καλή στιγμή για να λύσεις προβλήματα στο σπίτι ή με χρήματα και επαγγελματικά. Τα αισιόδοξα συναισθήματα περιστρέφονται γύρω από τις συνθήκες διαβίωσης. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να δουλέψεις πάνω σε ένα προϋπολογισμό ή να μιλήσεις για οικονομικά και στρατηγικές.

Ταύρος

Η σημερινή διέλευση Ερμή – Άρη διεγείρει τον ψυχικό ενθουσιασμό και σε βοηθά να δημιουργήσεις συναρπαστικές ιδέες. Είναι μια στιγμή που ο μαγνητισμός και η επιρροή σου είναι στο απόγειο τους και μπορεί κάλλιστα να είναι κάτι που επικοινωνείς ή κάνεις, που μαγνητίζει ευκαιρίες για σένα. Προτιμάς να θέσεις σε κίνηση ένα σχέδιο παρά να σκεφτείς καλύτερα τα πράγματα. Να είσαι σταθερός αλλά θετικός για τα καλύτερα αποτελέσματα. Η οργάνωση και η ιεράρχηση προτεραιοτήτων σου βγαίνουν πιο εύκολα τώρα.

Δίδυμοι

Μπορείς πιο εύκολα να συγκεντρώσεις το μυαλό σου και να δώσεις προτεραιότητα σήμερα. Οι ενέργειες είναι ισχυρές για θεραπεία και ελκύεσαι από αναζωογονητικές δραστηριότητες. Είναι μια καλή στιγμή για να αποκτήσεις νέες πληροφορίες μέσω της μελέτης και της παρατήρησης. Είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις πνευματικές προκλήσεις και οι δεξιότητες σου στην επίλυση προβλημάτων είναι εξαιρετικές. Τα δύσκολα ζητήματα ή οι ιδέες μπορούν να αντιμετωπιστούν τώρα με μεγαλύτερη ευκολία απ’ ότι συνήθως.

Καρκίνος

Με την Πανσέληνο σήμερα, μπορεί να υπάρξει μια δόση δράματος στη σχέση σου ή να ανακαλύψεις τα αληθινά σου συναισθήματα. Μπορεί να ξυπνήσουν τα συναισθήματα σου για κάποιον ή για τις ανάγκες της σχέσης σου. Μπορεί να είναι μια περίοδος αποκαλύψεων με τη Πανσέληνο να φωτίζει τομείς της ζωής σου που χρειάζονται περισσότερη ισορροπία. Αναζήτησε τρόπους για να ανακτήσεις την προσωπική σου δύναμη, προσδιορίζοντας πρώτα που τι δίνεις. Οι πληροφορίες σχετικά με μια σημαντική σχέση μπορούν να οδηγήσουν σε αλλαγές. Για παράδειγμα ένας σύντροφος μπορεί να χρειαστεί περισσότερα από σένα.

Λέων

Με τη σημερινή θετική σύνδεση Ερμή – Άρη, είσαι έτοιμος να κάνεις πολλά. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε ένα έργο. Ιδιαίτερα ορθές αποφάσεις και απόψεις βρίσκονται στο επίκεντρο. Μπορεί να νιώσεις αισιόδοξος και έτοιμος για δράση σήμερα, με κίνητρο να εκπληρώσεις τα καθήκοντα σου. Τα θετικά σχόλια χρησιμεύουν μόνο για να σε ενθαρρύνουν περαιτέρω. Μπορείς να καταλάβεις τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις, να αξιοποιήσεις την εμπειρία σου ή να ανακαλύψεις πληροφορίες που σε βοηθούν να προχωρήσεις. Η σημερινή Πανσέληνος δίνει έμφαση σε ένα ζήτημα εργασίας ή υγείας ή τις ανάγκες σου να υπηρετήσεις και να φροντίσεις καλύτερα τον εαυτό σου.

Παρθένος

Εκφράζεσαι με αυτοπεποίθηση και σθένος σήμερα. Ο κυβερνήτης σου Ερμής που αντιπροσωπεύει την επικοινωνία και τη σκέψη, εναρμονίζεται με τον Άρη πυροδοτώντας συναρπαστικές συζητήσεις, ειδήσεις και ιδέες. Αυτή η μετάβαση υποδηλώνει ότι μπορεί να αισθάνεσαι πιο διεκδικητικός ή αποτελεσματικός στην επίλυση προβλημάτων και η σχέση σου με ένα φίλο ή μια ομάδα μπορεί να είναι πιο ενεργή. Αν έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις πέρα από τη συνηθισμένη ρουτίνα ή να προσθέσεις μια περιπέτεια στη ζωή σου, πιθανότατα θα θέλεις να το κάνεις.

Ζυγός

Οι καλή ενέργεια είναι μαζί σου για άμεση επικοινωνία. Έχεις την αντοχή και την ενέργεια να καταφέρεις πολλά σήμερα με νοητική ενέργεια. Η διαίσθηση σου για τα επόμενα βήματα σου στις επιχειρήσεις και τις σχέσεις είναι έντονη. Κερδίζεις υποστήριξη για ότι λες και κάνεις με αυτοπεποίθηση και θετικότητα και δε θέλεις να χάνεις χρόνο σε άσκοπες συζητήσεις. Ενώ κατανοείς το τακτ, η σημερινή ευθύτητα και ειλικρίνεια μπορεί να είναι αναζωογονητικές. Σήμερα έχει επίσης μια Πανσέληνο που σου υπενθυμίζει να βρεις μια ισορροπία ανάμεσα στην προσοχή σου στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή.

Σκορπιός

Η σημερινή όψη Ερμή – Άρη ακονίζει το μυαλό σου και η Πανσέληνος φωτίζει τα συναισθήματα σου. Μπορεί να αισθάνεσαι πολύ ενθουσιώδης για την επιδίωξη μιας μαθησιακής προσπάθειας ή την προώθηση ενός διανοητικού ενδιαφέροντος. Οι συζητήσεις με το σύντροφο ή ένα ξεχωριστό φίλο μπορεί να είναι χρήσιμες, ενθαρρυντικές και παρακινητικές. Προσελκύεις δυνατούς, ικανούς και πιστούς ανθρώπους στον κύκλο ή το δίκτυο σου. Είναι μια στιγμή για να υλοποιήσεις ιδέες, να μοιραστείς σκέψεις και πεποιθήσεις και να ενισχύσεις τις συμμαχίες μέσω της επικοινωνίας. Συναισθήματα που κάποτε κρύβονταν κάτω από το χαλί μπορεί να αναδυθούν τώρα και μπορούν να σε εκπλήξουν με τη δύναμη τους και πιθανώς τις αλήθειες τους.

Τοξότης

Έχεις περισσότερη ενέργεια για τη δουλειά και ότι σχετίζεται με την υγεία αυτές τις μέρες, με τον Άρη να ενεργοποιεί το σχετικό τομέα του ηλιακού σου χάρτη. Σήμερα ο Ερμής εναρμονίζεται με τον Άρη, εξάπτοντας ψυχική ενέργεια και ενθουσιασμό. Αυτή η διέλευση ευνοεί την υποστήριξη τρίτων μέσω πρακτικής ή ψυχικής βοήθειας ή λήψης αυτού του είδους βοήθειας. Εναλλακτικά, η επίλυση προβλημάτων είναι στο επίκεντρο. Είναι επίσης μια δυνατή περίοδος για δουλειά και έρευνα, καθώς μπορεί να νιώθεις μεγαλύτερο κίνητρο απ’ το συνηθισμένο. Αυτή η αυξημένη ενέργεια μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική πρόοδο στην εργασία και την υγεία σου.

Αιγόκερως

Με μια διέλευση Ερμή – Άρη σήμερα, είσαι σε καλή θέση για να αντιμετωπίσεις μια διανοητική πρόκληση. Η επικοινωνία μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα, καθώς και οι πληροφορίες που έρχονται ή οι ευχάριστες συνομιλίες μπορούν να είναι ισχυρές. Είσαι ιδιαίτερα πρόθυμος να ενεργήσεις βάσει των ιδεών σου και παρόλο που έχεις το κίνητρο τώρα, ο ερωτικός σου σύντροφος ή κάποιος ειδικός μπορεί επίσης να είναι ενθαρρυντικός. Βλέπεις τη μεγάλη εικόνα και προσδιορίζεις γρήγορα τις προτεραιότητες σου. Με τη σημερινή Πανσέληνο στο ζώδιο σου, είναι μια κρίσιμη στιγμή για να δώσεις βάση στις ανάγκες σου.

Υδροχόος

Είναι πιο εύκολο να ξεπεράσεις τα πράγματα γρήγορα και αποτελεσματικά σήμερα με την επιρροή Ερμή – Άρη. Θα μπορούσες να αισθανθείς ώθηση να κάνεις πράξη μια ιδέα ή να ακολουθήσεις μια συγκεκριμένη γραμμή σκέψης που σχετίζεται κυρίως με την οικογένεια, το σπίτι, την υγεία και την εργασία. Διαφωτιστικές συζητήσεις μπορεί να προκύψουν για τα καθήκοντα σου, το χώρο εργασίας ή μέσω ατόμων με τα οποία συναλλάσσεσαι καθημερινά. Είσαι πιο αποφασισμένος και σίγουρος απ’ ότι συνήθως. Επίσης σήμερα, η Πανσέληνος στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής σου δίνει ένα σαφές μήνυμα να κοιτάξεις μέσα σου.

Ιχθύες

Βάζεις μια δημιουργική πινελιά σε ότι κάνεις σήμερα. Οι αποφάσεις τείνουν να είναι γρήγορες αλλά πρακτικές με μια διέλευση Ερμή – Άρη να εμπνέει μια άμεση, θετική προσέγγιση. Είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά ή να διευκρινήσεις ένα θέμα. Χρησιμοποίησε επιπλέον ενέργεια και κίνητρο για να διορθώσεις προβλήματα, εργάσου με ενθουσιασμό πάνω στα τρέχοντα ενδιαφέροντα σου και αναζήτησε τρόπους για να ξεκαθαρίσεις την ακαταστασία στη ζωή σου. Ωστόσο η σημερινή Πανσέληνος αυξάνει τα συναισθήματα, ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με την κοινωνική σου ζωή.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!

Κεντρική φωτογραφία: iStock

© 2024 tlife.gr