Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η Σελήνη περνά ένα μεγάλο μέρος της ημέρας στον 12ο οίκο σου, συνεχίζοντας να ενισχύει την ανάγκη σου να επαναφορτίσεις τις συναισθηματικές σου μπαταρίες. Το να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου είναι πολύτιμο και απαραίτητο για να θεραπεύσεις και να αναζωογονήσεις τον εαυτό σου σε αυτό το στάδιο του σεληνιακού κύκλου.  Ωστόσο υπάρχει παραγωγική, λογική και πρακτική ενέργεια μαζί σου σήμερα και μπορείς να απολαύσεις το καλό συναίσθημα που σου δίνει, αλλά πρέπει τώρα να είσαι προσεκτικός.  Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να ανακαλύψεις πληροφορίες που μπορεί να έχασες στο παρελθόν!

Ταύρος

Η Σελήνη περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον κοινωνικό σου τομέα, και εστιάζεις στις φιλίες ή στους στόχους σου που σχετίζονται με την ευτυχία και την απόλαυση.  Ωστόσο, είναι η ώρα να αφοσιωθείς σε πράγματα που χρειάζονται περισσότερη προσοχή.  Τα λόγια σου έχουν περισσότερη δύναμη από το συνηθισμένο και έχεις πραγματική ικανότητα στην επικοινωνία. Οι γύρω σου τείνουν να είναι πιο αξιόπιστοι απ’ ότι συνήθως.  Το μυαλό σου είναι εξαιρετικά κοφτερό και μπορεί να βρεθείς σε θέση να δημιουργήσεις σημαντικές ιδέες, στρατηγικές και στόχους.

Δίδυμοι

Οι διελεύσεις σήμερα ενθαρρύνουν μια πρακτική, βήμα προς βήμα προσέγγιση στη ζωή. Οι ευθύνες και οι επιδόσεις σου βρίσκονται ψηλά στη λίστα των ενδιαφερόντων σου. Οι γύρω σου φαίνεται να ακολουθούν το παράδειγμα σου σήμερα. Η επινοητικότητα σε βοηθά να προχωρήσεις προς τους στόχους σου. Οι ανάγκη σου για ασφάλεια είναι σε προτεραιότητα και ευτυχώς, είσαι σε εξαιρετική θέση να το κάνεις.  Η πρακτική σου σκέψη έχει τώρα βελτιωθεί. Το να απλοποιήσεις τη ζωή σου ή να στραφείς σε δοκιμασμένες και αληθινές ενέργειες, μπορεί να έχει ισχυρό πλεονέκτημα.

Καρκίνος

Η σημερινή Σελήνη υπογραμμίζει την ανάγκη σου για εμπειρίες που ξεφεύγουν από τη ρουτίνα. Λαχταράς ένα διάλειμμα από τη καθημερινότητα, με τη Σελήνη να σε ενθαρρύνει να εξερευνήσεις και να ανακαλύψεις αντί να παράγεις.  Ωστόσο, έχεις πολύ ενέργεια ώστε να κάνεις πράγματα. Ειδικότερα, το να φέρεις εις πέρας ένα έργο ή το να αναθεωρήσεις τι πρέπει να κάνεις στη συνέχεια μπορεί να βρεθεί στο επίκεντρο. Το να είσαι οργανωτικός είναι το κλειδί για να βρεθείς μπροστά από τα πράγματα αυτή τη στιγμή. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη για κάποια σοβαρή εκπαίδευση, μελέτη ή σκέψη.

Λέων

Η Σελήνη περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον τομέα της οικειότητας και είσαι σε φάση εγρήγορσης. Ελκύεσαι από εμπειρίες με περισσότερο νόημα, βάθος ή δύναμη για να μεταμορφώσεις τη ζωή σου, ακόμη και με μικρούς τρόπους. έχεις την τάση για χρήσιμες συζητήσεις, ιδιαίτερα με αυτές που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις. Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια καλή μέρα για εκμάθηση μεθόδων και τακτικών που έχουν να κάνουν με την υγεία και την επικοινωνία με υψηλότερα στελέχη ή πελάτες.

Παρθένος

Με τη Σελήνη στον τομέα των συνεργασιών σου τις περισσότερες ώρες της ημέρας, είσαι ιδιαίτερα ευγενικός. Ευτυχώς υπάρχει καλή ενέργεια  για αποφασιστικότητα και προσπάθεια. Είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση ή να ένα θέμα απευθείας και οι προφορικές συζητήσεις είναι πιο ειλικρινείς από το συνηθισμένο. Το πρωί, μπορεί να σε βρει σε αποφασιστική ή κάπως σοβαρή διάθεση και έχεις την τάση να χαλαρώνεις ή να δίνεις περισσότερη προσοχή στη φαντασία σου καθώς προχωρά η μέρα.

Ζυγός

Η Σελήνη περνά μεγάλο μέρος της ημέρας στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες της καθημερινότητας σου.  Η ενέργεια είναι μαζί σου σήμερα για να αποκαλύψεις ένα μυστήριο, να διευθετήσεις ένα χρέος ή ένα λογαριασμό και να κάνεις επαγγελματικά σχέδια. Μπορεί να επιλέξεις  να χρησιμοποιήσεις την ανταγωνιστική δύναμη που νιώθεις τώρα για να εργαστείς σε ένα παραγωγικό έργο. Σχέδια που σχετίζονται με τη δουλειά, τις επιχειρήσεις και τη στρατηγική μπορεί να πραγματοποιηθούν και είναι εξαιρετικά τώρα!

Σκορπιός

Ενώ ξεκινάς τη μέρα γεμάτη δράση και ενέργεια, καθώς προχωρά η μέρα μπορεί να νιώσεις την ανάγκη για χαλάρωση. Στόχος σου είναι να συνδεθείς με τις ανάγκες σου ή να ασχοληθείς με την προσωπική σου ευτυχία, αντί να κοιτάς να παίρνεις ενέργεια, ζωντάνια ή και αποδοχή από τους άλλους. Η  προσαρμογή στα εργασιακά χαρακτηρίζεται απαραίτητη αυτό το διάστημα. Μικρές στιγμές έντασης με τον σύντροφο σου αντιμετώπισε τες με χιούμορ. Εσύ που είσαι μόνος, διατήρησε την επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης

Ενώ μπορεί να ξεκινήσεις τη μέρα σου με έντονη ανάγκη να είσαι παραγωγική, όσο περνούν οι ώρες μπορεί να σου δημιουργηθεί η αίσθηση ότι δεν παίρνεις αυτό που θέλεις, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Φρόντισε να ξεκουραστείς και να αναλογιστείς ή να εξετάσεις το ενδεχόμενο να εστιάζεις το ενδιαφέρον σου σε ένα πράγμα τη φορά. Υπάρχει μια ένταση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου που πρέπει να κάνεις μια προσπάθεια να την καταλαγιάσεις. Εσύ που είσαι μόνος, η αναπόληση του παρελθόντος μπορεί να σε οδηγήσει σε μια λάθος κίνηση. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και οι προτεραιότητες σου έρχονται έντονα στο μυαλό σου. Η Αφροδίτη αυτές τις μέρες δείχνει γενικά την αυξημένη διάθεση σου για δουλειά και επίλυση προβλημάτων. Σκέψου όμως πως ίσως χρειάζεσαι ένα διάλειμμα για καλύτερες επιδόσεις. Μη μένεις σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες και χαλάς το κλίμα στη σχέση με τον σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνος, το φλερτ δε λείπει απ’ την καθημερινότητα σου και αυτό είναι αρκετό για να επαναφέρει την αυτοπεποίθηση σου.

Υδροχόος

Κοινωνικοί ή συναισθηματικοί περισπασμοί καθιστούν δύσκολη τη συγκέντρωση στις υποθέσεις σου. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς ή να εντοπίσεις  το τι θέλεις να κάνεις ή το από που να ξεκινήσεις. Όσο μεγάλα κι αν είναι τα επαγγελματικά σχέδια σου αυτή τη στιγμή δε θα πρέπει να βιάζεσαι. Μη γίνεσαι τόσο απαιτητικός απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνος, επινόησε δραστηριότητες που θα σε κάνουν να περάσεις ευχάριστα.

Ιχθύες

Οι  σημερινές διελεύσεις μπορεί να σου δημιουργήσουν κάποιους δισταγμούς. Μια προσωρινή έλλειψη εμπιστοσύνης απέναντι στους άλλους μπορεί να επιβραδύνει τους ρυθμούς σου ή να σε αποπροσανατολίσει. Στόχευσε στην διεκπεραίωση των εργασιακών εκκρεμοτήτων σου. Μοιράσου τα όσα σε απασχολούν με τον σύντροφο σου και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Εσύ που είσαι μόνος, ειδήσεις και επικοινωνίες γεμίζουν ευχάριστα τη μέρα σου.

 

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: iStock

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164