Site icon TLIFE

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Tlife Team

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα σου ευχάριστα απασχολημένος αν και λίγο αφηρημένος. Ωστόσο αρχίζεις να επιθυμείς περισσότερη συναισθηματική τροφή, άνεση και οικειότητα, με τη Σελήνη να κινείται στον τομέα της καρδιάς και της ψυχής σου. Ήρθε η ώρα να εξερευνήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο και να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τις ανάγκες σου για φροντίδα και άνεση. Σου υπενθυμίζονται επίσης οι υποχρεώσεις σου καθώς η μέρα προχωρά. Ενώ είναι γενικά μια καλή στιγμή για επικοινωνία και μάθηση, μια διέλευση Αφροδίτης – Κρόνου μπορεί να προκαλέσει κάποια επιφύλαξη, δισταγμό ή ανάγκη επανεκτίμησης μιας κατάστασης.

 

Ταύρος

Η προβλεψιμότητα σου ταιριάζει νωρίς σήμερα, αλλά καθώς η μέρα προχωρά μπορεί ξαφνικά να λαχταράς περισσότερη ποικιλία. Επιδίωξε να κρατήσεις το μυαλό σου διεγερμένο αλλάζοντας τη ρουτίνα, αλλά προσπάθησε να ακολουθήσεις ορισμένους κανόνες σήμερα για καλύτερα αποτελέσματα. Ενώ η Σελήνη βρίσκεται σε μια χαλαρή περιοχή του χάρτη σου, ο κυβερνήτης πλανήτης σου η Αφροδίτη κατευθύνεται προς ένα τετράγωνο με τον Κρόνο, μια διέλευση που σου ζητά να είσαι προσεκτικός και ρεαλιστής. Μπορεί να χρειαστεί να γειωθείς ή να αντιμετωπίσεις ευθύνες.

Δίδυμοι

Ενώ τα συναισθήματα έχουν το προβάδισμα καθώς ξεκινάς τη μέρα, η Σελήνη που φεύγει από το ζώδιο σου σε βρίσκει πιο σταθερό και  Ικανοποιημένο. Καθώς η μέρα προχωρά οι χαλαρές δραστηριότητες αποκτούν ενδιαφέρον. Τα θέματα προσωπικής ελευθερίας μπορεί να μην συνδυάζονται καλά με τις υποχρεώσεις σου αργότερα σήμερα, λόγω της επιρροής μιας διέλευσης Αφροδίτης – Κρόνου. Θα μπορούσε να προκύψει μια υποχρέωση που σε δεσμεύει ή σε κρατά πίσω. Επιπλέον, ένα εμπόδιο εμφανίζεται ακριβώς όταν αισθάνεσαι ανίκητος. Αυτά είναι πιθανόν μόνο προσωρινές αναποδιές, γι’ αυτό προσπάθησε να παραμείνεις θετικός.

Καρκίνος

Ξεκινάς τη μέρα νιώθοντας κάπως απομονωμένος, αλλά με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου, μπορεί να νιώσεις μια έντονη ανάγκη για αναγνώριση και συναισθηματική σύνδεση. Αργότερα σήμερα άκουσε τα συναισθήματα σου και ερμήνευσε τα, αλλά πρόσεξε για μια τάση να μένεις σε προβληματικές περιοχές καθώς έρχεται σε επιρροή ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου. Οι σχέσεις, τα οικονομικά και τα θέματα που σχετίζονται με την καριέρα είναι περίπλοκα και μπορεί να είναι δύσκολο να δηλώσεις άμεσα τι χρειάζεται. Αυτή η διέλευση ταιριάζει περισσότερο στον προβληματισμό παρά στην αποφασιστική δράση.

Λέων

Καθώς ξεκινάς τη μέρα μπορεί να έχεις την τάση να αναζητάς ποικιλία ή σύνδεση. Ωστόσο η μετάβαση της Σελήνης στο ζώδιο ακριβώς πίσω από το δικό σου, υποδηλώνει μια αλλαγή στην ενέργεια. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια στιγμή για να σταματήσεις το πολυάσχολο πρόγραμμα σου και να εστιάσεις στην αυτοφροντίδα. Συναισθηματικά, είναι μια περίοδος θεραπείας, σκέψης, επεξεργασίας και αποσυμπίεσης. Ωστόσο αργότερα μέσα στη μέρα, μπορεί να αισθανθείς κάποια ένταση εάν υπάρχει μια εκκρεμότητα που πρέπει να  χειριστείς.

Παρθένος

Ξεκινάς τη μέρα αποφασισμένος να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου, καθώς έχεις διάθεση ανάληψης ευθύνης ή οι περιστάσεις απαιτούν την προσοχή σου σε προτεραιότητες. Καθώς η μέρα προχωρά λαχταράς περισσότερη αναψυχή. Η Σελήνη μετακινείται στον κοινωνικό σου τομέα και επενδύεις περισσότερα από τα συναισθήματα σου στη σύνδεση ή στους στόχους σου. Αργότερα σήμερα ενδέχεται να υπάρξουν προσαρμογές, επιτρέποντας σου να διορθώσεις τα πράγματα πριν προχωρήσεις.

Ζυγός

Μπορείς να προχωρήσεις τη μέρα σου με διάθεση για ποικίλες ή ζωηρές δραστηριότητες. Ωστόσο η διάθεση αλλάζει με τη μετακίνηση της Σελήνης στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη. Αυτή η διέλευση αναδεικνύει την πιο σοβαρή ή υπεύθυνη πλευρά σου. Το ίδιο κάνει και ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου που τίθεται σε επιρροή καθώς προχωρά η μέρα. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ένα μπλοκάρισμα ή την πραγματικότητας σχετικά με τρέχοντα σχέδια ή πρωτοβουλίες. Μπορεί να είναι μια στιγμή που τα βήματα προς τα εμπρός μπορούν να σε πάνε πίσω. Γι’ αυτό είναι καλύτερο να περιμένεις.

Σκορπιός

Μπορεί να ξεκινήσεις τη μέρα με εσωστρεφή διάθεση και επικεντρωμένος στην αποκατάσταση της συναισθηματικής σου δύναμης. Ωστόσο καθώς ημέρα προχωρά το να βγεις έξω ή να εμπλακείς πιο ενεργά στη ζωή σου ως συμμετέχων και όχι ως παρατηρητής, μπορεί να είναι μια ισχυρή έλξη όσο η μέρα προχωρά. Αναζητάς δραστηριότητες εκτός ρουτίνας, αλλά με το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου που πλησιάζει, αισθήματα δισταγμού μπορεί να εμφανιστούν αργότερα. Θυμήσου πως αυτή είναι απλώς μια προσωρινή φάση και κάθε αναποδιά ή εμπόδιο που διακόπτει τα σχέδια σου θα περάσει σύντομα.

Τοξότης

Ενώ μπορεί να εστιάσεις στην ισορροπία και την αρμονία καθώς ξεκινά η μέρα, αρχίζεις να αναζητάς λίγη περισσότερη ένταση στη πορεία. Τα συναισθήματα σου είναι περίπλοκα αλλά σχετικά εύκολο να διοχετευθούν σε ικανοποιητικές δραστηριότητες. Ωστόσο αργότερα σήμερα, η επιρροή ενός τετραγώνου Αφροδίτης – Κρόνου μπορεί να προκαλέσει κάποια ευαισθησία. Έχεις αποστασιοποιηθεί από ορισμένα προβλήματα και είναι καλό να το κάνεις, αλλά η επαναφορά στη πραγματικότητα ή μια μικρή απογοήτευση είναι τώρα πιθανή.

Αιγόκερως

Ενδιαφέρεσαι για τις λεπτομέρειες καθώς ξεκινάς τη μέρα, αλλά καθώς οι ώρες περνούν, οι σχέσεις τραβούν την πλήρη προσοχή σου. Ωστόσο μπορεί να μην αισθάνεσαι πλήρως κατανοητός, καθώς η επιρροή ενός τετραγώνου Αφροδίτης – Κρόνου μπαίνει στο παιχνίδι αργότερα σήμερα. Ίσως χρειαστεί να επανεκτιμήσεις ορισμένα  έργα και πιθανώς σχέσεις και αυτού του είδους η αναθεώρηση μπορεί να είναι χρήσιμη, εάν δε διαρκέσει πολύ. Υπάρχει κάποια τάση να αντιμετωπίζεις αδιάφορα κάτι που μπορεί να χρειάζεται λίγη προσοχή.

Υδροχόος

 Ξεκινάς τη μέρα προσαρμοσμένος στις ανάγκες για αναψυχή, παιχνίδι και ψυχαγωγία ή δημιουργικότητα. Ωστόσο η προσοχή σου στρέφεται σε πρακτικές υποθέσεις καθώς η μέρα προχωρά και η Σελήνη περνά στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Πρόσεξε για μια τάση να ανησυχείς και να σκέφτεσαι υπερβολικά λόγω της επιρροής Αφροδίτης – Κρόνου όσο περνούν οι ώρες. Αυτή η πτυχή μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις με τους άλλους ή μια τάση για απόσυρση που σου επιτρέπει να αποκτήσεις κάποια προοπτική, να ρίξεις τους τόνους ή να διορθώσεις τον εαυτό σου.

Ιχθύες

Οι χαμηλών τόνων ή παρασκηνιακές δραστηριότητες είναι μια επιλογή, αλλά είσαι και έτοιμος να μοιραστείς τον εαυτό σου με τον υπόλοιπο κόσμο καθώς η μέρα προχωρά, μιας και η Σελήνη περνά στον τομέα της δημιουργικότητας σου. Περισσότερο απ’ το συνηθισμένο επενδύεις συναισθηματικά στις εγκάρδιες αναζητήσεις σου. Ωστόσο οι ευθύνες μπορεί να σε βαρύνουν αργότερα σήμερα. Έχε υπόψη σου ότι έχεις την τάση να βλέπεις ευκαιρίες μέσω των ευθυνών και είσαι έτοιμος να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις εντάσεις ή τα μπλοκαρίσματα καθώς αυτά ανακατευθύνουν.

 

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: iStock

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2024 tlife.gr