Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα χρειάζεται διαχείριση. Πρόσεξε την τάση να ξεγελάς τον εαυτό σου ώστε να πιστέψεις κάτι που δεν είναι ρεαλιστικό. Συγκράτησε τη λήψη αποφάσεων με μεγαλύτερη συμμετοχή αν είναι εφικτό, καθώς η κρίση σου δεν είναι ξεκάθαρη τώρα. Συγκεκριμένα, οι συνομιλίες μπορεί να είναι περίπλοκες και ο τρόπος σκέψης ή η επίλυση προβλημάτων σε απογοητεύουν εάν αναζητάς αξιόπιστες απαντήσεις. Οι παρενέργειες, όπως το αυξημένο άγχος, η δυσκολία στην συγκέντρωση και η συναισθηματική αστάθεια μπορούν να εμφανιστούν τώρα, εάν έχεις στερήσει από τον εαυτό σου την απαραίτητη ξεκούραση, τις διακοπές ή τη πνευματική τροφή.

Ταύρος

Το πρώτο μισό της ημέρας θα μπορούσε να είναι καλύτερο για καθαρή σκέψη, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με χρήματα, αλλά και με φίλους και συναισθήματα. Το να βλέπεις αυτό που θέλεις να δεις είναι μια πιθανότητα σήμερα, αλλά είναι επίσης πιθανό οι γύρω σου να μην συμφωνούν. Η αξιοπιστία των τρίτων μπορεί να είναι ένα ζήτημα τώρα ή θα μπορούσες να λαχταράς μια πιο ειδυλλιακή σχέση με κάποιο άτομο, μια ομάδα ή άλλους δεσμούς. Αν και ήταν πολύ σημαντικό για εσένα να εστιάσεις στις πρακτικές σου υποθέσεις, με μεγάλη έμφαση στον τομέα των περιουσιακών σου στοιχείων πρόσφατα, δεν μπορείς να αγνοήσεις τις πνευματικές σου ανάγκες. Σήμερα το πρωί, μπορεί να υπάρξει μια υπενθύμιση που θα σου υποδείξει αυτή την κατεύθυνση.

Δίδυμοι

Δόθηκε μεγάλη έμφαση στο ζώδιο σου αυτές τις μέρες και ήταν μια σημαντική περίοδος για να ανακαλύψεις την ανεξαρτησία σου, να μάθεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου και να διαμορφώσεις προσωπικούς στόχους. Ακόμα κι έτσι, μπορεί να υπάρχουν στιγμές που αισθάνεσαι λίγο άδειος ή δυσαρεστημένος χωρίς ένα σταθερό σχέδιο ή μια συγκεκριμένη πορεία δράσης. Αυτή είναι η επιρροή του Ποσειδώνα στον 10ο οίκο σου που μπορεί να προκαλέσει κάποια σύγχυση σχετικά με τους στόχους ζωής ή καριέρας ή την έλλειψη κατεύθυνσης. Μπορεί να βιώσεις την ανάγκη να κάνεις περισσότερα ή να βρεις την αληθινή σου κατεύθυνση.

Καρκίνος

Μπορεί να ξεγελάσεις τον εαυτό σου σχετικά με μια πεποίθηση ή στόχο σήμερα. Μπορεί να γίνει ένα μπλέξιμο με τις αντιλήψεις και τις ιδέες σου και να μπεις στον πειρασμό να ενεργοποιήσεις τις συναισθηματικές παρωπίδες, ιδίως για ένα θέμα που δε θέλεις ακόμα να αντιμετωπίσεις. Αν και είναι καλύτερο να αποφύγεις τα συμπερασμάτων προς το παρόν, θα πρέπει να καταβάλλεις επιπλέον προσπάθεια για να αποφύγεις να αποσιωπήσεις σημαντικές λεπτομέρειες. Προσπάθησε να αξιολογήσεις ένα θέμα που φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.


Λέων

Κοιτάς τους γύρω σου και τη θέση σου δίπλα τους με ένα νέο τρόπο. Ωστόσο, ο σημερινός Ήλιος – Ποσειδώνας παρουσιάζει ένα προσωρινό μπλοκάρισμα. Μπορεί να παλεύεις με το τι είναι αλήθεια και τι μπορεί να είναι μόνο ευσεβείς πόθοι, ιδιαίτερα όσον αφορά τις συναισθηματικές προσκολλήσεις, τις σχέσεις και τα οικονομικά. Δεν είναι η ώρα να είσαι φειδωλός με τα χρήματα σου, ειδικά όταν πρόκειται για τρίτους που μπορεί να τα χειρίζονται. Έχε το νου σου για το τι συμβαίνει με τους κοινόχρηστους πόρους σου. Η εμπιστοσύνη φυσικά είναι απαραίτητη σε μια σχέση, αλλά μερικές φορές οι άλλοι μπορεί να κάνουν λάθη.

Παρθένος

Ενώ μπορεί να έχεις πολλά να κάνεις και να έχεις στο μυαλό σου, κάτι μπορεί να σου υπενθυμίσει ότι πρέπει να ξεκουραστείς ή να έχεις την ευκαιρία να πάρεις μια ανάσα. Ένα τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα σε κάνει να αισθάνεσαι ότι στραγγίζεις από ενέργεια ή ενθουσιασμό. Μπορεί να υπάρχει αβεβαιότητα ή κάτι να πλανάται στον αέρα σε μια σχέση που επηρεάζει την καριέρα, τις φιλοδοξίες ή την αίσθηση κατεύθυνσης. Εάν οι γύρω σου έχουν ξεπεράσει τα όρια τους ή αν η αβεβαιότητα στην προσωπική σου ζωή σε παρασύρει αργά και σταθερά προς τα κάτω, αυτό μπορεί να φτάσει σε ένα απογοητευτικό σημείο τώρα.

Ζυγός

Οι σημερινές ενέργειες μπορεί να στερούνται διαύγειας με το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα. Αυτή η διέλευση υποδηλώνει την ανάγκη να τεθούν προσωρινά κάποια σχέδια σε αναμονή. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να φροντίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου για  το σκοπό σου, την έμπνευση, τη φαντασία και τη συναισθηματική εκπλήρωση. Ο Ήλιος στον τομέα της περιπέτειας έχει ενθαρρύνει μια πιο δυναμική σχέση με τον κόσμο γύρω σου, αλλά αν αγνοείς σημαντικές λεπτομέρειες στη καθημερινότητα σου μέσα σε αυτή τη διαδικασία, μπορεί να μην απολαμβάνεις ή να μην εκτιμάς πλήρως τις εμπειρίες σου. Η αβεβαιότητα και στις προσωπικές σου υποθέσεις μπορεί να χαλάσουν με το πρόγραμμα σου και να καθυστερήσουν τα σχέδια σου.

Σκορπιός

Η φαντασία σου είναι στο αποκορύφωμα της τώρα και πιθανώς να σε φτάνει σε σημείο αυταπάτης, ωστόσο αν αξιοποιηθεί προς τη σωστή κατεύθυνση, μπορείς να είσαι εξαιρετικά δημιουργική. Είναι καιρός να κοιτάξεις μέσα σου και να βρεις τρόπους για να ικανοποιήσεις καλύτερα τις ανάγκες σου για όραμα και νόημα, ακόμα κι αν αυτό σε απομακρύνει προσωρινά από την επιδίωξη των πιο πρακτικών στόχων σου. Οι φιλίες μπορεί να είναι πιο υποστηρικτικές από τις ερωτικές σχέσεις προς το παρόν, αλλά είσαι επίσης σε καλή θέση να μάθεις πολλά για τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου μέσω των ερωτικών σου σχέσεων και των συναισθημάτων σου.

Τοξότης

Καθώς ο Ήλιος σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σήμερα, μπορεί να υπάρξει κάποια προσωρινή σύγχυση ή αβεβαιότητα σχετικά με τους στόχους, τις σχέσεις ή το επόμενο βήμα σου. Αυτή η σύγχυση είναι απλώς μια περαστική φάση και είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι η σαφήνεια θα επανέλθει σύντομα. Εάν ξοδεύεις πολύ χρόνο με τις σκέψεις σου ή με θέματα τρίτων εις βάρος της ανάγκης σου για απομόνωση, θα νιώσεις την έλξη των συναισθηματικών και πνευματικών σου αναγκών σήμερα. Μπορεί να υπάρχει αρχικά ένα αίσθημα δυσαρέσκειας, απογοήτευσης ή σύγχυσης και είναι σημαντικό να κρατάς μακριά τις προσδοκίες των άλλων.

Αιγόκερως

Το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να ρίξει ένα πέπλο πάνω από μια κατάσταση και να σε αφήσει να νιώθεις αβέβαιος για το επόμενο βήμα σου. Ωστόσο, παρουσιάζει επίσης μια μοναδική ευκαιρία για εσένα να εμβαθύνεις σε εκείνα τα πράγματα που έχεις παραμελήσει. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις ανάγκες σου για πνευματική ολοκλήρωση, φαντασία και θεραπεία, οι οποίες μπήκαν σε δεύτερη μοίρα με την πρόσφατη ενασχόληση σου με τις σωματικές σου ανάγκες και με το να οργανώσεις τις πρακτικές σου υποθέσεις. Όσο περισσότερο κρύβεις τα πράγματα κάτω από το χαλί, τόσο μεγαλύτερη δυσαρέσκεια είναι πιθανό να νιώθεις.

Υδροχόος

Το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, μπορεί αρχικά να θολώσει τις αντιλήψεις σου. Ωστόσο αυτή η διέλευση παρουσιάζει επίσης μια μοναδική ευκαιρία για ανακάλυψη και ενδοσκόπηση. Αν και είναι σημαντικό να δεις δυνατότητες και τη φαντασία σου, είναι εξίσου σημαντικό να διακρίνεις τους τομείς της ζωής σου όπου πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος. Η εστίαση στις υποχρεώσεις σου και τις δουλειές σου μπορεί να μην είναι το αγαπημένο σου πράγμα τώρα. Εάν κάτι αγγίζει τα ανώτερα ιδανικά ή τα όνειρα σου, τα κίνητρα σου βελτιώνονται γι’ αυτό φρόντισε να ασχοληθείς με τις πιο ευφάνταστες και δημιουργικές σου δραστηριότητες, αν μπορείς.

Ιχθύες

Ο Ήλιος και ο κυβερνήτης σου ο Ποσειδώνας συγκρούονται σήμερα και αυτή η επιρροή μπορεί να προκαλέσει προσωρινά τους στόχους σου ή ακόμα και την αυτοπεποίθηση σου. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι αυτές οι προκλήσεις είναι απλώς ένα μέρος της ροής της ζωής σου και θα περάσουν. Εάν δεν έχεις δώσει αρκετή προσοχή στις πνευματικές και συναισθηματικές σου ανάγκες τον τελευταίο καιρό, θα μπορεί να αισθάνεσαι εξαντλημένος ή ότι δεν βρίσκεσαι στη σωστή κατεύθυνση. Το κλειδί για να τιθασεύσεις την εσωτερική ανησυχία σου είναι να κατανοήσεις πραγματικά τι προκαλεί αυτή τη δυσαρέσκεια.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!

Κεντρική φωτογραφία: iStock

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164