Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Πώς θα είναι το Σάββατο σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός 

Αν και οι συνεργασία με άλλους πιο συχνά φέρνει ανταμοιβές στη δουλειά αυτές τις μέρες, η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Πλούτωνα, μπορεί να σε βρει προσωρινά καταβεβλημένο. Έχεις την τάση να κρύβεις τις δυσκολίες σου από τους άλλους, αλλά η ένταση σου μπορεί να είναι αισθητή. Προσπάθησε να μοιραστείς το φορτίο ή αν δεν μπορείς να το κάνεις, αναζήτησε τρόπους να μειώσεις το άγχος. Αργότερα σήμερα ένα τετράγωνο Ερμή – Ουρανού μπαίνει στο παιχνίδι και θα πρέπει να προσέξεις την τάση σου να ανησυχείς ή να προγραμματίζεις λάθος,  επειδή είσαι σε νευρική κατάσταση. 

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον τομέα της χαράς σου αυτές τις μέρες σε βρίσκει να διασκεδάζεις πιο συχνά. Είσαι πιο δημιουργικός ή ερωτικός. Ωστόσο το πρώτο μισό της ημέρας η επιθυμία σου για εκτίμηση και θαυμασμό από τους άλλους θα μπορούσε να είναι τόσο έντονη που σε αφήνει ευάλωτο σε χειραγώγηση ή ένταση.  Πρόσεξε να μην επαναλαμβάνεις παλιά μοτίβα στις σχέσεις. Πρέπει να δώσεις νέα πνοή στη δημιουργική σου δουλειά και στις σχέσεις σου τώρα για καλύτερα αποτελέσματα.  Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να υπάρξουν προσωρινές αποσυνδέσεις, νευρική διάθεση, ένταση στο σπίτι ή ανησυχία. 

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον 4ο οίκο σου αυτές τις μέρες είναι μια ισχυρή επιρροή για αναζωογονητικές σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα με τα οποία ζεις. Μερικές φορές αυτή η διέλευση σε κάνει να είσαι πιο ευαίσθητο στο περιβάλλον σου και πιθανώς να κρύβεις πράγματα κάτω από το χαλί για να διατηρήσεις την ηρεμία. Στο πρώτο μισό του σήμερα, η Αφροδίτη βρίσκεται σε μια μικρή προκλητική όψη με τον Πλούτωνα, υποδηλώνοντας ότι δυσκολεύεσαι να αφήσεις ένα δίλλημα ή μια ανησυχία τόσο πολύ που η τρέχουσα ευτυχία σου διακυβεύεται. 

Καρκίνος

Ενώ η Αφροδίτη στον 3ο οίκο σου αυτές τις μέρες είναι ιδανική για μάθηση και σύνδεση. Πρόσεξε μην αναλώνεσαι τόσο σε μια ιδέα ή γνώμη σήμερα, καθώς μπορεί να προκαλέσει περιττές τριβές. Ένα τετράγωνο Ερμή – Ουρανού επηρεάζει επίσης σήμερα και μπορεί να δημιουργήσει κάποιο χάος, αλλά η ανάδευση των πραγμάτων μπορεί να οδηγήσει σε συναρπαστικές ιδέες. Θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι συγκρούεσαι με ένα φίλο για μια ιδέα ή μια βασική αξία πριν καταλήξεις σε μεγαλύτερη κατανόηση.  

Λέων

Βρίσκεσαι σε ένα εξαιρετικό κύκλο για να εστιάσεις στο να απολαύσεις τον εαυτό σου, να νιώσεις άνετα και να αναπτύξεις ή να χτίσεις τους πόρους σου.  Το πρώτο μισό της ημέρας ωστόσο,  μπορεί να είναι δύσκολο να δεις καθαρά τις επιθυμίες σου, γι’ αυτό προσπάθησε να μην επικεντρωθείς σε βραχυπρόθεσμους  στόχους που είναι απίθανο να σε ικανοποιήσουν αφού τους πετύχεις. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να υπάρξουν απροσδόκητες αντιδράσεις στις επικοινωνίες σου για διαχείριση, διακοπές, νευρική ένταση ή αλλαγή στο πρόγραμμα σου. Αν και είναι δυνητικά ενοχλητικό αυτό,  μπορεί να δουλέψεις με αυτή την ενέργεια και να απολαύσεις το στοιχείο της έκπληξης. 

Παρθένος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου αυτές τις μέρες, αφιερώνεις περισσότερο χρόνο για να χαρείς τον εαυτό σου, κάτι που τονώνει την αυτοπεποίθηση σου.  Ωστόσο με μια μικρή προκλητική όψη μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα σήμερα,  μπορεί προσωρινά να είναι δύσκολο να δούμε πέρα από τις άμεσες επιθυμίες και αισθήσεις, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε βραχυπρόθεσμους στόχους που είναι απίθανο να ικανοποιηθούν. Ωστόσο αυτή η διέλευση μπορεί να προκαλέσει ανησυχία που σε βοηθά να αναγνωρίσεις μια αληθινή, ίσως θαμμένη επιθυμία. 

Ζυγός

Είσαι σε ένα κύκλο της Αφροδίτης που φέρνει περισσότερο μυστήριο στην ερωτική σου ζωή και τα συναισθήματα σου.  Μπορεί να μην είναι η ιδανικη περίοδος για την ερωτική σου ζωή ή την προσωπικότητα σου. Ωστόσο απελευθερώνεις ξεπερασμένες συμπεριφορές και αφήνεις χώρο για νέες εμπειρίες και συναισθήματα να εισέλθουν στη ζωή σου. Στο πρώτο μισό της ημέρας υπάρχει κάποια τάση να παίρνεις κακές συναισθηματικές αποφάσεις λόγω μιας μικρής πρόκλησης της Αφροδίτης. Προσπάθησε να κοιτάξεις πέρα από τις άμεσες επιθυμίες που θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν σε λάθος δρόμο. 

Σκορπιός 

Με την τρέχουσα διέλευση της Αφροδίτης βρίσκεσαι σε καλύτερη εύνοια με φίλους και ομάδες.  Στο πρώτο μισό της ημέρας ωστόσο,  μια μικρή προκλητική όψη μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα, θα μπορούσε να σε βρει να κοιτάς τις καταστάσεις μέσα από ένα υποψιασμένο πρίσμα. Είναι σοφό να αποφεύγεις να παίρνεις σημαντικές αποφάσεις με βάση τα συναισθήματα της στιγμής, καθώς είναι πιθανό να είναι περισσότερο βασισμένες στον φόβο παρά στην πραγματικότητα.  Η μέρα δεν γίνεται καλύτερη για τη λήψη αποφάσεων καθώς προχωρά, αλλά είναι δυνητικά ισχυρή για να δημιουργήσεις ενδιαφέρουσες ιδέες. 

Τοξότης

Η τρέχουσα διέλευση της Αφροδίτης σε τοποθετεί όμορφα ως προς τη δημόσια εικόνα και τις επαγγελματικές σου προσπάθειες αυτές τις μέρες.  Ωστόσο το πρώτο μισό του σήμερα έχει περίπλοκες ενέργειες,  καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει μια μικρή προκλητική όψη με τον Πλούτωνα. Δεν είναι απλό να είσαι αντικειμενικός όταν αξιολογείς την αξία των πραγμάτων και των καταστάσεων και ενδεχομένως ακόμη και του εαυτού σου. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτή η διέλευση μπορεί να παραμορφώσει προσωρινά την άποψη σου,  μέσω ισχυρών συναισθημάτων όπως ο φόβος και η ανασφάλεια. 

Αιγόκερως

Έχεις την Αφροδίτη αυτές τις μέρες στο πλευρό σου, καθώς εναρμονίζεται με το ζώδιο σου στον τομέα του πνεύματος σου. Ωστόσο μια μικρή προκλητική όψη μεταξύ Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορεί να προσθέσει ένα στρώμα άγχους το πρώτο μισό της ημέρας. Μπορεί να παλέψεις με την επιθυμία να εξερευνήσεις από τη μια πλευρά και τον εξαναγκασμό να επιβλέπεις τι συμβαίνει γύρω σου. Ωστόσο, αν δεν επιτρέψεις κάποιες στιγμές ελευθερίας θα κολλήσεις σε μια αποτελμάτωση. Στόχος να ελαφρύνεις τη διάθεση σου απομακρυνόμενος από κάποιες από τις ρουτίνες σου. 

Υδροχόος

Η τρέχουσα διέλευση της Αφροδίτης σε βρίσκει σε καλή θέση για να επιλύσεις περίπλοκα προβλήματα και να απολαύσεις βαθύτερες συνδέσεις και αναζητήσεις.  Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές  που τα συναισθήματα σου είναι ασυνήθιστα περίπλοκα. Αν και αυτή είναι μια γενικά καλή στιγμή για να αναζητήσεις απαντήσεις,  η τάση μπορεί να είναι να το πας πολύ μακριά το πρώτο μισό της ημέρας. Προσπάθησε να μην αναλώνεσαι σε μια κατάσταση που χάνεις την αντικειμενικότητα. Καθώς η μέρα προχωρά οι απροσδόκητες επικοινωνίες ή αλλαγές στο πρόγραμμα μπορεί να είναι λίγο αποπροσανατολιστικές, αλλά μπορούν επίσης να διεγείρουν τη δημιουργική σκέψη. 

Ιχθύες

Ο τρέχων κύκλος της Αφροδίτης είναι ισχυρός για να ενισχύσει και να προσελκύσει όποιον και ότι θέλεις. Ωστόσο μια μικρή πρόκληση μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα σήμερα,  μπορεί να υποδηλώνει απογοήτευση. Έχεις έντονη επιθυμία να διατηρήσεις την ειρήνη και αυτό μπορεί να σε κάνει ευάλωτο στη χειραγώγηση.  Είναι επίσης ένας τρόπος να δανειστείς καλή ενέργεια για το μέλλον σου, καθώς τα προβλήματα θα αυξηθούν αν τα κρύψεις κάτω από το χαλί απλώς για να απολαύσεις τη στιγμή. Καθώς η μέρα προχωρά, προσπάθησε να αποφύγεις να υποκύψεις σε μια πιθανή νευρική ενέργεια. 

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: iStock

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164