Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Πώς θα είναι το Σάββατο σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Επικοινωνείς με περισσότερο ενθουσιασμό αυτές τις μέρες, με τον Ερμή να διασχίζει το δημιουργικό σου τομέα μέχρι τις 25/7. Η προοπτική ή η στάση σου είναι εξαιρετικά αισιόδοξη, εξωστρεφής και αναζωογονητική. Οι ιδέες ρέουν πολύ καλά και οι συζητήσεις σου γίνονται σε μεγάλο βαθμό κατανοητές. Μπορεί να είναι μια περίοδος που οι σκέψεις και οι συζητήσεις συχνά στρέφονται προς τον έρωτα, την αναψυχή και τις δημιουργικές αναζητήσεις. Ο ρομαντισμός, οι κοινωνικές σχέσεις και η μάθηση έχουν τη τιμητική τους και ευνοούνται κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Το να προσεγγίζεις ανθρώπους και προβλήματα με χαλαρό τρόπο λειτουργεί προς όφελος σου τώρα. 

Ταύρος

Με την τρέχουσα διέλευση του Ερμή αναζητάς περισσότερη ασφάλεια και τα καταφέρνεις αρκετά καλά. Αυτή είναι μια στιγμή που δε σε πειράζει να ξοδεύεις επιπλέον χρήματα για προσωπικές ανέσεις, οικογένεια και σπίτι. Λαχταράς περισσότερη γαλήνη και προβλεψιμότητα κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου μέχρι τις 25/7. Μπορεί να υπάρξει μια φυσική και εύκολη ροή επικοινωνίας με την οικογένεια. Οι σκέψεις και οι συζητήσεις συχνά στρέφονται σε αναμνήσεις, παιδική ηλικία, σπίτι, οικονομική ασφάλεια, οικιακές ασχολίες, χειροτεχνίες και προσωπικές υποθέσεις. Η σημερινή ασχολία με γνωστές δραστηριότητες μπορεί να είναι μια μεγάλη ανακούφιση από το άγχος! 

Δίδυμοι

Ο Ερμής αυτή τη στιγμή διέρχεται απ’ τον 3ο οίκο σου και επικοινωνείς, συνδέεσαι και βγαίνεις έξω απ’ το συνηθισμένο. Είσαι ομιλητικός, εκφραστικός, ενδιαφέρον και διαδραστικός κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου μέχρι τις 25/7. Εκφράζεσαι με μεγαλύτερη ευκολία και είσαι πιο διατεθημένος να προσεγγίσεις τους άλλους. Μπορεί να υπάρξουν ειδήσεις ή κουτσομπολιά, άφθονη συλλογή πληροφοριών, αίσθηση περισσότερης σύνδεσης με τις καθημερινές σου υποθέσεις, ειδικές εργασίες ή αυξημένη ενασχόληση με τα αδέλφια ή το κοινωνικό σου κύκλο τις επόμενες εβδομάδες. 

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στο ζώδιο σου το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, προβάλλεις θερμά τον εαυτό σου και οι άλλοι ελκύονται από σένα. Η τρέχουσα διέλευση του Ερμή από τον 2ο οίκο σου μέχρι τις 25/7 είναι ισχυρή για νέα, ιδέες και έρευνα σχετικά με τα οικονομικά, θέματα άνεσης και ασφάλειας και εισοδήματος. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να αναπτύξεις τα ταλέντα σου, να ακολουθήσεις χόμπι για υλικό κέρδος και να εδραιωθείς σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Μπορείς να αναπτύξεις δημιουργικές ιδέες για να κερδίσεις χρήματα και να κάνεις επιχειρήσεις. Αντίθετα, μπορείς να εμπλουτίσεις μια ιδέα με πρακτικές λεπτομέρειες για να την κάνεις πιο εφαρμόσιμη. 

Λέων

Ο Ερμής διέρχεται στο ζώδιο σου μέχρι τις 25/7 και η λήψη αποφάσεων είναι πιο απλή από ότι προηγουμένως. Εξακολουθείς να μένεις πίσω σε ορισμένους τομείς της ζωής σου και η ενασχόληση με νέες πρωτοβουλίες για αργότερα παραμένει μια καλή ιδέα. Ωστόσο, είσαι πιο προσεκτικός και συλλέγεις πληροφορίες, σκέφτεσαι και προγραμματίζεις, καθώς και συνδέεσαι πιο αυθόρμητα με τους γύρω σου. Μερικές φορές κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου θα πρέπει να προσέχεις τις δηλώσεις σου που θα  πρέπει να σκεφτείς καλά. Διαφορετικά, νιώθεις ότι ελέγχεις περισσότερο τις σκέψεις και τις αποφάσεις σου! 

Παρθένος

Η τρέχουσα διέλευση του Ερμή φέρνει περισσότερη ενδοσκοπική ενέργεια στη ζωή σου μέχρι τις 25/7 και προκαλεί την ανάγκη ή την επιθυμία να δεις τον κόσμο γύρω σου λίγο διαφορετικά. Η διαίσθηση σου παίζει πιο σημαντικό ρόλο από το συνηθισμένο στις αποφάσεις που παίρνεις. Είσαι επίσης λιγότερο διατεθημένος να πεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες προκλήσεις για να εστιάσεις και να επικεντρωθείς σε κοινωνικά θέματα κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, κυρίως επειδή σε ενδιαφέρει περισσότερο να σκέφτεσαι μοτίβα, λεπτομέρειες και συναισθηματικά ζητήματα. 

Ζυγός

Ο Ερμής αυτή τη στιγμή διέρχεται στον κοινωνικό σου τομέα και μέχρι τις 25/7 ελκύεσαι από διαφορετικές ιδέες και προοπτικές. Αναζητάς κάτι νέο ή μοναδικό για να σκεφτείς ή να εστιάσεις την προσοχή σου. Μπορεί να ενδιαφερθείς για ειδικούς σκοπούς και να εμπιστευτείς περισσότερο τους φίλους και τα δίκτυα σου. Είναι μια καλή στιγμή για να μοιραστείς ιδέες ή την τεχνογνωσία σου με άλλους. Είσαι πιο διατεθημένος να απευθυνθείς σε άλλους για έμπνευση και αυτοί με τη σειρά τους συνδέονται πιο εύκολα μαζί σου. Πολύτιμες μαθησιακές εμπειρίες μπορεί να προκύψουν από τη συναναστροφή με φίλους ή ομάδες. 

Σκορπιός

Ο Ερμής αυτή τη στιγμή διασχίζει την κορυφή του ηλιακού σου χάρτη μέχρι τις 25/7 και οι επικοινωνίες σου έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο απ’ ότι συνήθως. Μπορεί να είσαι πιο προσεκτικός με αυτά που λες, κάτι που είναι λογικό αφού έχεις μεγαλύτερη τάση να λογοδοτείς για τα λόγια σου. Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή για να απολαύσεις λεπτομερή σχέδια σχετικά με τους μακροπρόθεσμους στόχους ή την καριέρα σου. Η ευφυΐα σου μπορεί να έρθει στο προσκήνιο ή μπορεί να κερδίσεις αναγνώριση για τις ιδέες και τις μεθόδους σου κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. 

Τοξότης

Με την τρέχουσα διέλευση του Ερμή μέχρι τις 25/7, ανοίγεις το μυαλό σου σε νέες ιδέες και έχεις κίνητρο να εκφραστείς. Οι γύρω σου τείνουν να βλέπουν τις προθέσεις πίσω από τα λόγια σου και είναι λιγότερο πιθανό να χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις τι εννοείς κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Είναι μια καλή στιγμή για να εξερευνήσεις ολοκαίνουργιες ιδέες και θέματα. Το μυαλό σου είναι ανοιχτό, αλλά χρειάζεται κάποιο ενθουσιασμό και αυθορμητισμό για να συνεχίζεις να δεσμεύεσαι. Είσαι περισσότερο διατεθημένος να μοιραστείς τις ιδέες και τις απόψεις σου. 

Αιγόκερως

Η τρέχουσα διέλευση του Ερμή φέρνει αυξημένη προσοχή ή ενδιαφέρον για τα μυστήρια και τις λεπτές πτυχές της ζωής αυτές τις μέρες. Το μυαλό σου λειτουργεί ασταμάτητα τις επόμενες εβδομάδες. Πιθανότατα θα ανακαλύψεις ενδιαφέρουσες γνώσεις σχετικά με εσωτερικά κίνητρα, τις παρασκηνιακές δραστηριότητες και τα μυστικά, καθώς μπορείς να διαβάσεις πίσω από τα λόγια και αναζητάς βαθύτερο νόημα σε θέματα. Οι συζητήσεις με το σύντροφο σου μπορεί τώρα να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές. Εάν χρειάζεται να επιλύσεις οικονομικά προβλήματα και θέματα ιδιοκτησίας ή να συζητήσεις πιο δύσκολα θέματα σχέσεων, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις. 

Υδροχόος

Ο Ερμής στην τρέχουσα διέλευση του στον τομέα της συνεργασίας σου, σε τοποθετεί σε σωστή θέση για να συζητήσεις πράγματα με άλλους. Οι επικοινωνίες με το σύντροφο ή ένα καλό φίλο μπορεί να είναι στο επίκεντρο μέχρι τις 25/7 και οι διαπραγματευτικές σου δυνάμεις ενισχύονται. Οι αντίθετες απόψεις σε βοηθούν να καταλήξεις σε μια πιο ισχυρή κατανόηση των δικών σου. Ακόμα κι όταν διαφωνείς με κάποιον, η σκέψη που προκύπτει από μια συζήτηση μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου. Είναι ένας καλός κύκλος για αναζήτηση ανατροφοδότησης ή συμβουλών ή συνεργασίας σε νοητικό επίπεδο. 

Ιχθύες

Ο Ερμής που κινείται αυτή τη στιγμή στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, σε ενθαρρύνει να αναγνωρίσεις και να επεξεργαστείς τις λεπτομέρειες που μπορεί να παραβλέπεις σε άλλες φάσεις. Μπορεί να σου αρέσει να κάνεις λίστες και σχέδια κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που διαρκεί έως τις 25/7. Η συλλογή πληροφοριών για να βοηθήσεις άλλους ή τον εαυτό σου μπορεί να είναι ικανοποιητική. Ενώ μερικές φορές μπορεί να χαθείς στις λεπτομέρειες που σε κατακλύζουν κατά καιρούς, είναι μια καλή στιγμή για να λύσεις προβλήματα, να οργανώσεις και να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου. 

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: iStock

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164