Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Πώς θα είναι το Σάββατο σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Με τη σημερινή Σελήνη μπορεί να σου φανούν χρήσιμα στοιχεία του παρελθόντος, όπως η σοφία και η εμπειρία σου, σε τρέχοντα έργα και δραστηριότητες. Μπορεί να είναι η στιγμή να εστιάσεις στις προσωπικές σου ανάγκες, την οικογένεια ή τη ζωή στο σπίτι. Πρέπει να ρυθμίσεις την προσωπική σου ζωή προτού αναλάβεις τα ηνία ή μπορεί να χρειάζεσαι χώρο για να συγκεντρωθείς και να λειτουργήσεις καλύτερο, άρα ένα time out σου είναι απαραίτητο τώρα. Ωστόσο οι πλανήτες σήμερα δεν είναι ιδανικοί για να κάνεις βήματα προς τα εμπρός.

Ταύρος

Οι σημερινές διελεύσεις τείνουν να σου υπενθυμίζουν την πραγματικότητα ορισμένων τμημάτων της ζωής σου. Κάποια από αυτά είναι ευχάριστα, καθώς βελτιώνουν τη λήψη αποφάσεων και σε εμπνέουν να δημιουργήσεις περισσότερη τάξη στη ζωή σου. Ταυτόχρονα θα ήταν καλό να καθαρίσεις την ακαταστασία στο μυαλό σου. Μπορεί επίσης να αναγνωρίσεις που είχες την τάση να περιορίζεις τον εαυτό σου. Ενώ μπορεί να αποθαρρυνθείς αρχικά, τελικά πιστεύεις στον εαυτό σου με βάση μια πιο ρεαλιστική αξιολόγηση των δυνατοτήτων σου.

Δίδυμοι

Σε ενδιαφέρει περισσότερο να ασχοληθείς με κάτι που θα έχει διάρκεια σήμερα. Είναι καιρός να κατανοήσεις καλύτερα τις προτεραιότητες σου. Η επιθυμία να έχεις λίγο περισσότερο έλεγχο της ζωής σου μπορεί να αποτελέσει κίνητρο τώρα και η ανάγκη για απτά αποτελέσματα βελτιώνει την αυτοπειθαρχία σου. Επειδή τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ήλιος, που διασχίζουν το ζώδιο σου, σχηματίζουν τετράγωνο προς τον Κρόνο, οι κανόνες ή τα όρια μιας κατάστασης σε ξεπερνούν. Μπορεί να είσαι πιο ευαίσθητος στην κριτική. Είναι καιρός να δουλέψεις προς ένα μακροπρόθεσμο στόχο και να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου ότι η υπομονή θα ανταμειφθεί.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σου μπορεί να αναγνωρίσεις συναισθήματα που νιώθεις πρόσφατα. Με την αρμονία της Σελήνης με τον Κρόνο, η διοχέτευση των συναισθημάτων με εποικοδομητικούς, χρήσιμους και πρακτικούς τρόπους σου βγαίνει φυσικά. Καθώς η μέρα προχωρά, η ένταση του Ήλιου και του Κρόνου μπορεί να αποκαλύψει τα ελαττώματα ενός έργου ή μιας κατάστασης. Μπορεί να υπάρχει διαφορά απόψεων, αλλά το πρόβλημα μπορεί να είναι βαθύτερο. Προσωρινά, οι γύρω σου μπορεί να μην είναι πρόθυμοι να ακολουθήσουν.

Λέων

Με την Αφροδίτη και τον κυβερνήτη σου τον Ήλιο να σχηματίζουν τεταμένες όψεις με τον Κρόνο, τα μπλοκαρίσματα και τα όρια μπορεί να σε επιβραδύνουν αισθητά, με αποτέλεσμα να κάνεις καλύτερα σχέδια, και αυτό είναι το καλύτερο. Είναι πιθανό να έρθεις πιο κοντά με κάποιον σήμερα αφήνοντας του το χώρο που χρειάζεται. Με έμφαση στον 11ο οίκο σου αυτές τις μέρες, θέλεις να κάνεις το δικό σου. Ωστόσο οι ευθύνες και τα καθήκοντα μπορεί να φαντάζουν μεγάλα στο μυαλό σου. Τα προβλήματα που εμφανίζονται τώρα, είναι απλώς έλεγχοι της πραγματικότητας, που σε κάνουν να ρίξεις τους ρυθμούς τόσο ώστε να κάνεις τις απαραίτητες βελτιώσεις.

Παρθένος

Η σημερινή Σελήνη είναι μια ήπια διεγερτική διέλευση, ιδιαίτερα όσον αφορά το να προσεγγίσεις άλλους ή να ασχοληθείς με μια ιδιαίτερα εγκάρδια επιδίωξη. Ωστόσο με έναν δυνατό και προκλητικό Κρόνο σήμερα, μπορεί να υπάρχει κάποιος φόβος αποδοκιμασίας ή έλλειψη υποστήριξης. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί στις προσωπικές σου σχέσεις ή στις επαγγελματικές σου προσπάθειες. Εάν αισθάνεσαι ότι κάποιος σε ζηλεύει για την προσοχή που λαμβάνεις, προσπάθησε να μην εκνευριστείς, καθώς μπορείς να το παρατηρήσεις. Οι σημερινές διελεύσεις σου υπενθυμίζουν να σκέφτεσαι με απλούστερους όρους και να διορθώνεις τα πράγματα προτού προχωρήσεις.

Ζυγός

Με τη σημερινή Σελήνη στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη, έχεις μια ισχυρότερη αίσθηση των καθηκόντων σου και των προσδοκιών σου σήμερα. Λαχταράς λίγη περισσότερη τάξη στη ζωή σου και είσαι πολύ πρόθυμη να καταβάλλεις προσπάθεια για να το πραγματοποιήσεις. Τα καθήκοντα και οι ευθύνες σε κρατούν σταθερό προς το παρόν, ειδικά με τον Κρόνο δυνατό και προκλητικό σήμερα, ωστόσο υπάρχουν πάντα λύσεις αν τις αναζητήσεις. Οι επικοινωνία τώρα μπορεί να χρησιμεύσει για να σε επαναφέρει στην πραγματικότητα, ιδιαίτερα αν αγνοείς σημαντικές λεπτομέρειες.

Σκορπιός

Σε συναισθηματικό ή δημιουργικό επίπεδο μπορεί να νιώσεις αρκετά ανανεωμένος σήμερα. Το να αναλογιστείς τι είναι καλύτερο για σένα μακροπρόθεσμα έχει σημασία. Ωστόσο εάν έχεις παρακάμψει ή έχεις αγνοήσει ορισμένες πρακτικές λεπτομέρειες τις τελευταίες βδομάδες ή μήνες, οι τρέχουσες διελεύσεις του Κρόνου σου υπενθυμίζουν να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Μπορεί να μην έχεις την ενέργεια για την καταπολέμηση των αυτοκαταστροφικών σκέψεων, ωστόσο μπορεί να είναι ένα σημάδι για να κάνεις ένα διάλειμμα.

Τοξότης

Οι διελεύσεις του Κρόνου τώρα θα μπορούσαν να αναδείξουν την ανάγκη για προσωπικό χώρο, ενάντια στην επιθυμία σου για κοινωνικότητα ή παρέα. Προσπάθησε να μη δίνεις πολύ σημασία σε κάποια πράγματα, καθώς τα μειονεκτήματα μιας κατάστασης φαίνονται τώρα περισσότερο και είναι προσωρινό. Θα μπορούσες να ανακαλύψεις εκ νέου ένα σύντροφο, ένα σχέδιο ή ακόμα και τον εαυτό σου σήμερα. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις ένα προσωρινό εμπόδιο, δισταγμό ή καθυστέρηση ως ευκαιρία πάρεις μια ανάσα.

Αιγόκερως

Οι παραγωγικές δραστηριότητες είναι ελκυστικές σήμερα, το ίδιο και οι φιλικές. Με τη σημερινή Σελήνη αναζητάς περισσότερη αρμονία και ισορροπία στη ζωή σου γενικότερα, αλλά κυρίως στις σχέσεις σου. Είναι καιρός να καλλιεργήσεις τις φιλοδοξίες σου και να ολοκληρώσεις πράγματα. Ωστόσο μπορεί να υπάρχει μια ατμόσφαιρα σοβαρότητας ή ακόμα και απογοήτευσης γύρω σου σε ορισμένα σημεία σήμερα, καθώς ο Κρόνος- ο κυβερνήτης σου- συγκρούεται με την Αφροδίτη και τον Ήλιο. Αυτές οι διελεύσεις τείνουν να μας κάνουν να αντιμετωπίσουμε ορισμένες αλήθειες, αλλά τα μαθήματα τους μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να τα καταπιούμε.

Υδροχόος

Η επίσκεψη της Σελήνης στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου σήμερα, σε ενθαρρύνει να ασχοληθείς με τις επιχειρήσεις. Η αρμονία της με τον Κρόνο προκαλεί την ανάγκη για λίγη περισσότερη τάξη και σταθερότητα. Οι ήσυχες ή μοναχικές δραστηριότητες σου ταιριάζουν μια χαρά και στην πραγματικότητα τείνουν να αναδεικνύουν τον καλύτερο σου εαυτό. Σε μια ιδανική περίπτωση χειρίζεσαι λεπτομέρειες ώστε να προωθήσεις στόχους οικονομικούς, εργασιακούς αλλά και θέματα σχετικά με την υγεία. Ωστόσο ο Κρόνος προκαλεί τόσο την Αφροδίτη όσο και τον Ήλιο και η ανασφάλεια ή οι ευθύνες μπορεί να σε εμποδίζουν να εκφράσεις τον εαυτό σου ανοιχτά και φυσικά.

Ιχθύες

Η Σελήνη υποστηρίζει τον Κρόνο στο ζώδιο σου σήμερα, δημιουργώντας μια ισχυρότερη αίσθηση και πάθος για δομή, τάξη και αυτοπειθαρχία. Η ενασχόληση με μακροπρόθεσμα έργα που δεν έχουν άμεσα αποτελέσματα, είτε υλικά είτε πνευματικά έχει τώρα νόημα. Ωστόσο ο Κρόνος συγκρούεται με την Αφροδίτη και μετά με τον Ήλιο, δίνοντας σου ένα πολύτιμο αλλά πιθανώς απογοητευτικό μάθημα. Γνωρίζεις καλά τους κανόνες και τους περιορισμούς και είναι καιρός να προσαρμόσεις ένα σχέδιο ή πρωτοβουλία αντί να προχωρήσεις.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: iStock

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164