Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι διελεύσεις σήμερα και αύριο μπορούν να σου δώσουν ένα ευχάριστο κύμα ψυχικής ενέργειας σε πολλά διαφορετικά τμήματα της ζωής σου, καθώς  βλέπεις την πιο ηλιόλουστη πλευρά της. Σίγουρα η επιθυμία σου για απόδραση από τα συνηθισμένα είναι έντονη και υπάρχει περισσότερος αυθορμητισμός στην προσέγγιση σου σήμερα. Η επίλυση προβλημάτων ευνοείται επειδή η προσοχή σου δεν αποσπάται από συναισθηματικές ανησυχίες, όπως πρόσφατα. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα, απομακρύνεσαι εύκολα από ενοχλήσεις και καθώς το κάνεις, μπορείς να καταλήξεις σε όμορφες ιδέες.
 
Ταύρος
Βλέπεις τον κόσμο λίγο διαφορετικά σήμερα και αύριο, καθώς αναλαμβάνεις το ρόλο του παρατηρητή τις περισσότερες φορές. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για πολύτιμη ή ευχάριστη ενδοσκόπηση. Είναι μια ισχυρή στιγμή για να δεις κάποιο πρόσωπο, μια σχέση ή ακόμα και ένα έργο μέσα από ένα νέο πρίσμα. Το να γνωρίσεις τον εαυτό σου λίγο καλύτερα μπορεί επίσης να είναι ικανοποιητικό. Καθώς η μέρα προχωρά μια διέλευση Ήλιου – Ουρανού έρχεται σε επιρροή και μπορεί να σου υποδείξει μια κατεύθυνση έμπνευσης.
 
Δίδυμοι
Εργάζεσαι για μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ ανεξαρτησίας και συνοχής, καθώς φαίνεται να θέλεις και τα δυο. Είναι δυνατό, αλλά μπορεί να απαιτηθούν ορισμένες προσαρμογές για να λειτουργήσει αυτό σωστά. Σήμερα, το να είσαι εκεί για κάποιον που έχει ανάγκη μπορεί να σου δημιουργήσει ένα απίστευτα ικανοποιητικό συναίσθημα. Είναι μια καλή περίοδος του μήνα για να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις στενές σχέσεις σου. Η συντροφικότητα αλλά και τα σχόλια είναι πιο σημαντικά για εσένα σήμερα και αύριο. Ακόμα κι έτσι, αν αφήσεις λίγο χώρο για να εργαστείς με το δικό σου ρυθμό καθώς προχωρά η μέρα, μπορείς να βρεις συναρπαστικές νέες ιδέες ή μεθόδους.
 
Καρκίνος
Ένα μεγάλο μέρος σου θέλει να ξεφύγει από τα καθήκοντα, τη δουλειά ή τη ρουτίνα σήμερα και αύριο. Η επιθυμία να είσαι παραγωγικός ή χρήσιμος μπορεί τώρα να σε παρακινήσει. Θα μπορούσες να δώσεις κάποια μάχη για να κρατήσεις το μυαλό σου συγκεντρωμένο μερικές φορές σήμερα, αλλά ως επί το πλείστον είναι μια καλή στιγμή για σένα. Τελικά προσπαθείς να καταλήξεις σε μια καλή ισορροπία μεταξύ εργασίας και ξεκούρασης και είναι μια διαδικασία που μπορεί να πάρει χρόνο και ίσως περιλαμβάνει κάποιες διακυμάνσεις. Η τρέχουσα διέλευση του Ήλιου στο ζώδιο σου σε κάνει να έχεις την τάση να είσαι πιο υπεύθυνος.
 
Λέων

Μπορεί να νιώσεις ότι οι γύρω σου σε υποστηρίζουν και σε κατανοούν σήμερα, ειδικά όσον αφορά τις ιδέες, την προοπτική και τις πεποιθήσεις σου. Με τον Ήλιο στον κρυφό σου τομέα να συνδέεται με τον Ουρανό στην πιο δημόσια περιοχή του ηλιακού σου χάρτη, θα μπορούσες να ευχαριστηθείς κάποια έκπληξη, υποστήριξη ή μνήμη και διαίσθηση που ενισχύει την καριέρα ή τους μακροπρόθεσμους στόχους σου σήμερα και αύριο. Μπορεί επίσης να ανακαλύψεις καινοτόμες μεθόδους και αισθάνεσαι θετικά για αυτό. Μπορεί να είναι μια στιγμή να βρεις λύσεις για προβλήματα που σου εξοικονομούν χρόνο ή οδηγούν σε άλλες ανακαλύψεις.
 
Παρθένος
Ένα διάλειμμα μπορεί να είναι χρήσιμο σήμερα, με τη Σελήνη στον 4ο οίκο σου όλη μέρα. Είτε πρόκειται απλώς για αποσύνδεση για ένα σύντομο διάστημα είτε για επιπλέον χρόνο για ύπνο ή αποτοξίνωση, αυτή η περίοδος του μήνα είναι κατάλληλη για να γεμίσει τις μπαταρίες σου και να τιμήσει την ανάγκη σου για ξεγνοιασιά. Ταυτόχρονα κατευθυνόμαστε σε μια διέλευση Ήλιου – Ουρανού που αναδεικνύει τις μοναδικές σου ιδιότητες. Αυτό μπορεί να ταράξει τον εφευρέτη που κρύβεται μέσα σου και μπορεί να θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό.
 
Ζυγός
Σήμερα και αύριο μπορεί να είναι ιδιαίτερα ζωντανές μέρες σε νοητικό επίπεδο αλλά και σε συναισθηματικό. Με τη Σελήνη και το Δία να αντιπαρατίθενται ο ένας στο άλλον, σκέψου ότι δε θα είσαι πλήρως ικανοποιημένος με τα επιτεύγματα σου μέχρι να φροντίσεις σωστά το σώμα και το πνεύμα σου. Συγκεντρώνεις πληροφορίες, κάνεις επαφές και είσαι απασχολημένος και αφοσιωμένος σήμερα. Είναι σημαντικό, καθώς η μέρα προχωρά, να ζήσεις με έμπνευση και να περάσεις όμορφες στιγμές. Η αλλαγή της ρουτίνας σου μπορεί τώρα να είναι αναζωογονητική και μπορεί να χρειαστεί να αυτοσχεδιάσεις πάνω σε κάτι που διασκεδαστικό και ενδεχομένως εκπαιδευτικό.
 
Σκορπιός
Μπορεί να καινοτομήσεις σήμερα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά και τις σχέσεις.  Μπορεί να δημιουργηθεί κάποια ένταση για ένα οικονομικό ή ιδιοκτησιακό θέμα, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ανταγωνιστικά συναισθήματα προς όφελος σου, επιτρέποντας τους να σε παρακινήσουν να αναβαθμίσεις το παιχνίδι σου. Είσαι έτοιμος να δεις ευκαιρίες που είχες αγνοήσει στο παρελθόν. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για μια ήπια αλλά πολύτιμη τόνωση της φήμη σου ή της επαγγελματικής σου ζωής. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα είσαι πιο αυθόρμητος και πρόθυμος να κάνεις πράγματα με της στιγμής.
 
Τοξότης
Η μέρα μπορεί να είναι τυχερή σε ότι αφορά την προσωπική σου επιρροή και τις θερμές, ομαλές σχέσεις σου. Η Σελήνη περνάει όλη τη μέρα στο ζώδιο σου και το κυρίαρχο θέμα είναι τα συναισθήματα σου, καθώς απαιτούν την προσοχή σου. Ειδικά όσο κυλούν οι ώρες  οι ενέργειες σε ενθαρρύνουν να ανακαλύψεις νέα πράγματα και να σκεφτείς έξω απ’ το συνηθισμένο. Η επιθυμία να εκφραστείς με νέους και διαφορετικούς τρόπους μπορεί να εμφανιστεί έντονα, ή θα μπορούσες να βρεις ένα νέο ενδιαφέρον ή δραστηριότητα που θα σε ενθουσιάσει. Αυτή η πτυχή σε βοηθά να αποκτήσεις πρόσβαση στη δημιουργικότητα σου.
 
Αιγόκερως
Είναι λογικό να αφιερώσεις λίγο επιπλέον χρόνο για ξεκούραση και στοχασμό σήμερα και αύριο, με τη Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής.  Σειρά έχουν σημαντικές συναισθηματικές ανακαλύψεις.  Αν και δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να προχωρήσεις στη ζωή σου, μπορείς να διασκεδάσεις καθώς η διέλευση Ήλιου – Ουρανού σε ενθαρρύνει να καινοτομήσεις. Είναι μια ενέργεια απελευθέρωσης που σου επιτρέπει να αποστασιοποιηθείς αρκετά για να δεις που μπορείς να κάνεις θετικές αλλαγές. Είναι επίσης πολύ καλή ενέργεια για προσωπική έλξη.
 
Υδροχόος
Οι σημερινές διελεύσεις είναι δυνατές για μια τόνωση της ψυχικής σου ενέργειας, καθώς βρίσκεσαι στο ίδιο μήκος κύματος με ένα φίλο, σύντροφο ή συνεργάτη. Είσαι σε στραμμένος προς το μέλλον, εστιάζοντας σε σχέδια και στόχους που σχετίζονται με την προσωπική σου εκπλήρωση. Με τον Ήλιο και τον Ουρανό να πλησιάζουν σε αρμονία, οποιεσδήποτε αναθεωρήσεις κάνεις σήμερα και αύριο μπορεί να αλλάξουν το παιχνίδι. Βελτιώσεις στη ζωή στο σπίτι, στις συνθήκες διαβίωσης, στη ρουτίνα, στην υγεία και στην τάξη στη ζωή σου θα είναι καλοδεχούμενες. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για νέες ιδέες, μεθόδους και προσεγγίσεις που σχετίζονται με την εργασία και την υγεία σου.
 
Ιχθύες
Φαίνεται να είσαι πιο δυναμικός απ’ ότι συνήθως και είναι μια καλή στιγμή να φέρεις ένα σταθερό πνεύμα καινοτομίας, όχι μόνο στις επαγγελματικές και πρακτικές υποθέσεις, αλλά και στην προσωπική σου ζωή.  Η ισορροπία μεταξύ των ευθυνών και της ζωής στο σπίτι μπορεί να ταλαντεύεται με τις απαιτήσεις και από τα δυο στρατόπεδα να είναι αρκετά ισχυρές. Αν και είναι μια διαδικασία, κάνεις περισσότερη δουλειά πάνω σε αυτό τώρα και έχει θετικό αποτέλεσμα. Καθώς η μέρα προχωρά ένα εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού μπαίνει στο παιχνίδι που σε βοηθά να ανοιχτείς και να γίνεις πιο ευέλικτος.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: iStock 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164