Site icon TLIFE

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Tlife Team

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Από πολλές απόψεις η σημερινή ημέρα είναι καλύτερη για ξεκούραση και προβληματισμό παρά για καινοτομία. Μπορεί να να νιώσεις πως η ενέργεια σου πέφτει προσωρινά, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει μια πεμπτουσία με τον Ποσειδώνα σήμερα, και είναι καλή ιδέα να χαμηλώσεις λίγο τους τόνους. Μπορεί να υπάρχουν μπερδεμένες καταστάσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τώρα, αλλά αυτή είναι η στιγμή για να δεις διαφορετικές οπτικές γωνίες μιας κατάστασης και να προσαρμόσεις τα σχέδια σου αν χρειαστεί. Απέφυγε τις πολύ υψηλές προσδοκίες για καλύτερα αποτελέσματα. Η Σελήνη μεταβαίνει αργότερα σήμερα στο ζώδιο σου, φέρνοντας στην επιφάνεια συναισθήματα.

Ταύρος

Με τη σημερινή άβολη γωνία Ήλιου – Ποσειδώνα οι αβεβαιότητες ή οι ασάφειες στην κοινωνική σου ζωή ή σχετικά με την προσπάθεια ενός νέου εγχειρήματος, μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις ελαφρώς αναστατωμένος. Στην πραγματικότητα, οι νέες ιδέες και υποσχέσεις σήμερα μπορεί να μην ευδοκιμήσουν στο μέλλον. Το να ονειρεύεσαι κάτι που θέλεις να υλοποιήσεις μπορεί να είναι ικανοποιητικό. Αυτό μπορεί να γίνει προβληματικό μόνο εάν το κάνεις ενώ ταυτόχρονα χάνεις πραγματικές ευκαιρίες. Αργότερα σήμερα, η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και λίγη απομόνωση και ησυχία θα μπορούσε να είναι θεραπευτική και ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Δίδυμοι

Οι διελεύσεις αυτές τις μέρες συχνά στρέφουν την προσοχή σου στην πιο χαλαρή πλευρά της ζωής. Είσαι περίεργος και αναζητάς ποικιλία. Με τη σημερινή διέλευση Ήλιου – Ποσειδώνα αυτές οι κινήσεις συγκρούονται με την επιθυμία σου να κυνηγήσεις τις φιλοδοξίες σου. Μπορεί να μη φαίνεται εύκολο, αλλά η εύρεση μιας καλύτερης ισορροπίας είναι δυνατή εάν βάλεις το μυαλό σου στην εργασία. Ωστόσο, οι σημερινές ενέργειες είναι μάλλον ακατάλληλες για μεγάλες κινήσεις. Αργότερα σήμερα, βάλε στόχο να αξιοποιήσεις την ενέργεια της Σελήνης που μετακινείται  στον κοινωνικό σου τομέα και σου ζητά να επιδιώξεις τους στόχους ευτυχίας σου.

Καρκίνος

Με διαφορετικές πλευρές να διεκδικούν την προσοχή σου σήμερα, ίσως είναι καλύτερο να μείνεις λίγο περισσότερο στις δικές σου ιδέες και συμπεράσματα. Μπορεί να νιώσεις πως βρίσκεσαι μετέωρος και χωρίς πολύ ενέργεια. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να κάνεις προσαρμογές εάν αισθάνεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά με ένα έργο, αλλά σκέψου ότι οι σημερινές ανισορροπίες μπορεί να σε κάνουν πιο ευαίσθητο απ’ ότι συνήθως. Μπορεί να χρειάζεσαι ξεκούραση ή ιδιαίτερη προσοχή σε ανάγκες που έχεις αμελήσει για να αποκαταστήσεις τη ζωτικότητα σου.

Λέων

Με μια διέλευση Ήλιου – Ποσειδώνα σήμερα είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνεις προσαρμογές και να δεις τις πιθανότητες παρά να αφήσεις τα πράγματα ως έχουν. Πρέπει να ξεπεράσεις μερικά εμπόδια και να κάνεις κάποιες βελτιώσεις πριν προχωρήσεις. Τα εμπόδια είναι πιθανώς εσωτερικά καθώς μπορεί να χρειαστείς περισσότερη φαντασία ή έμπνευση. Θα μπορούσες να αισθάνεσαι ευάλωτος και προσωρινά αποθαρρημένος. Μπορεί να χρειαστεί να δώσεις λίγο χρόνο στις ιδέες σου πριν τις υλοποιήσεις, αλλά αυτό σου επιτρέπει επίσης να εξετάσεις όλες τις πλευρές μιας κατάστασης.

Παρθένος

Με τη σημερινή διέλευση Ήλιου – Ποσειδώνα κάποια μικρή σύγχυση ή αμφιβολία μπορεί να υπάρχει στον αέρα και να σε επιβραδύνει. Είσαι πιο ενθουσιασμένος, ευάλωτος, ευαίσθητος και έχεις την τάση να ονειροπολείς. Μπορεί να μπεις στον πειρασμό να αποσυρθείς και να δραπετεύσεις. Ενώ θα πρέπει να κάνεις ένα time out μπορεί να είναι καλό να μην υποκύψεις στους πειρασμούς και σε υπερβολές. Πρόσεξε για σύγχυση ή ασάφεια σε ότι αφορά την επαφή σου με τους άλλους. Μπορεί να αισθάνεσαι λίγο αδιάφορος ή αβέβαιος, να θέλεις χρόνο για τον εαυτό σου ή την ανάγκη για συντροφιά.

Ζυγός

Με τη σημερινή διέλευση Ήλιου – Ποσειδώνα θα νιώσεις πως οι μπαταρίες σου επαναφορτίζονται. Προσπάθησε να ακολουθήσεις τη ροή των πραγμάτων και να μην επιμείνεις σε κάτι συγκεκριμένο. Θα μπορούσες να αισθάνεσαι ελαφρώς έξω από τα νερά σου στις επαφές με τους γύρω σου. Εάν κάνεις κάτι για να βοηθήσεις κάποιον, κάνε αυτό που πιστεύεις ότι είναι δίκαιο, αντί να υπερβαίνεις τα όρια σου και να νιώθεις αγανάκτηση. Αν και μπορεί να σου φαίνεται δελεαστικό, το να απαλλαχθείς από μια συγκεκριμένη ευθύνη τώρα μπορεί να σου κοστίσει αρκετά στο μέλλον.

Σκορπιός

Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Ποσειδώνα καθιστά καλύτερο το να καλλιεργήσεις τη φαντασία σου παρά να αναζητάς συγκεκριμένες απαντήσεις. ότι αφορά επίσημες επικοινωνίες και δοσοληψίες, είναι καλύτερο να ελέγξεις ξανά τη δουλειά ή τις επικοινωνίες σου. Επειδή αυτή η διέλευση σε κάνει να είσαι πιο ιδεαλιστής, επηρεάζεσαι εύκολα από ευσεβείς πόθους και γίνεσαι πιο επιρρεπής στο να εξαπατηθείς από τρίτους, καταστάσεις ακόμα και τον εαυτό σου. Όσο κι αν θέλεις να προχωρήσεις τα σχέδια σου κάποια αβεβαιότητα τώρα μπορεί να επιβραδύνει τα πράγματα, κάτι που μπορεί τελικά να είναι καλό.

Τοξότης

Αν και τα σχέδια σου μπορεί να μην υλοποιηθούν σήμερα, είναι πιο πιθανό να πρόκειται για μια μικρή αναβολή παρά για ακύρωση. Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Ποσειδώνα καθιστά σοφό το να χαμηλώσεις τους ρυθμούς, να επεξεργαστείς και να αφομοιώσεις ιδέες και πληροφορίες. Εξέτασε τι μπορεί να λείπει από τα σχέδια ή τη ζωή σου, ιδιαίτερα σύμφωνα με αυτό που σε εμπνέει. Στόχος είναι να αφιερώσεις χρόνο για να βρεθεί επαφή μεταξύ της καρδιάς και του μυαλού σου. Εάν αισθάνεσαι απογοητευμένος ή δεν μπορείς να κάνεις νέα βήματα σήμερα, μπορεί να χρειάζεσαι λίγη ξεκούραση ή ένα διάλλειμα από τη ρουτίνα.

Αιγόκερως

Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Ποσειδώνα σου δείχνει την ανάγκη για ξεκούραση, προβληματισμό και προσαρμογή. Η τάση είναι να νιώθεις έξω από τα νερά σου. Μπορεί να είναι δύσκολο να θίξεις ταμπού ή περίπλοκα θέματα σήμερα χωρίς να καταλήξεις να αισθάνεσαι άβολα. Μπορεί να μην είσαι απαραίτητα έτοιμος να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες μιας κατάστασης. Αν δε νιώθεις ιδιαίτερα κινητοποιημένος σήμερα, τα επίπεδα ενέργειας σου μπορεί να έχουν πέσει. Επιδίωξε να είσαι επιλεκτικός σχετικά με το που θα ρίξεις την ενέργεια σου και βάλε στόχο να ξεκουραστείς ή να δυναμώσεις τον εαυτό σου αντί να πιέζεις κάτι που δεν είναι έτοιμο ακόμα.

Υδροχόος

Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι λίγο κουρασμένος αλλά είναι χρήσιμο, καθώς σου υπενθυμίζει να κάνεις ένα διάλλειμα ή να ανανεωθείς. Οι υποσχέσεις και τα σχέδια που διαμορφώνονται σήμερα μπορεί αργότερα να μην σου είναι χρήσιμα. Ο πειρασμός είναι να ακολουθήσεις την εύκολη διαδρομή, αλλά είναι καλύτερο να μην κάνεις κάτι που δεν σου ταιριάζει. Αντί να δεσμεύεσαι ίσως είναι καλύτερο να βάλεις τα πράγματα σε αναμονή μέχρι να αποκτήσεις καλύτερη κατανόηση των πραγμάτων. Υπενθύμισε στον εαυτό σου την ανάγκη σου για περισσότερη μαγεία, φαντασία ή ευαισθησία και στη συνέχεια αναζήτησε τρόπους για να ενσωματώσεις αυτά τα στοιχεία στις επιδιώξεις και τα σχέδια σου.

Ιχθύες

Αν και η αυξημένη εστίαση στους πόρους, τη δουλειά ή την υγεία σου αυτές τις μέρες είναι σημαντική και χρήσιμη, μια ανάσα μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεσαι σήμερα. Στην πραγματικότητα μπορεί να αισθάνεσαι απογοητευμένος ή αβέβαιος προς το παρόν, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει μια πεμπτουσία με τον Ποσειδώνα. Αν ναι, αυτό είναι ένα σημάδι ότι υπάρχουν περισσότερες πλευρές που πρέπει να εξετάσεις πριν προχωρήσεις. Ή μπορεί να χρειαστεί να δώσεις περισσότερη προσοχή στους συναισθηματικούς ή πνευματικούς σου στόχους καθώς είναι ώρα να σταθείς και να πάρεις μια ανάσα. 

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: iStock

© 2024 tlife.gr