Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η Σελήνη περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον τομέα της επικοινωνίας σου και εσύ εκφράζεις τα συναισθήματα σου, απολαμβάνοντας διάφορα δώρα. Ενώ μπορεί να χαλαρώσεις λίγο είναι μια καλή στιγμή για να μάθεις και να συνδεθείς. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να ανταλλάξεις ιδέες και να απολαύσεις τους ανθρώπους στη ζωή σου, με τον Ήλιο σε αρμονία με τους κόμβους της Σελήνης. Το να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε ένα ειδικό έργο, χόμπι ή προσπάθεια μπορεί τώρα να είναι πιο ωφέλιμο!

Ταύρος

Τις περισσότερες ώρες της ημέρας η Σελήνη στον σταθερό 2ο οίκο σου, σε ωθεί στο να θέλεις να εγκατασταθείς και να νιώσεις άνετα. Ωστόσο είσαι επίσης έτοιμος να αντιμετωπίσεις μια ήπια πρόκληση καθώς ο Ήλιος εναρμονίζεται με τους κόμβους της Σελήνης και συνδέεται δημιουργικά με τον Ουρανό στο ζώδιο σου. Οι υποστηρικτικές συναισθηματικές και οικογενειακές σχέσεις μπορούν να διαμορφωθούν έντονα. Μπορεί να εργαστείς για να θεραπεύσεις τη δυναμική της οικογένειας ή να κατανοήσεις καλύτερα τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο ζώδιο σου, τραβώντας τα συναισθήματα σου και ενεργοποιώντας την πρωτοβουλία σου. Είναι μια καλή περίοδος του σεληνιακού μήνα για να δώσεις περισσότερη προσοχή στα συναισθήματα και τις ανάγκες τους, απλώς και μόνο επειδή είναι πολύ πιο ξεκάθαρα. Καλή ενέργεια είναι επίσης μαζί σου για σύνδεση και επικοινωνία, καθώς ο Ήλιος εναρμονίζεται με τους κόμβους της Σελήνης. Μπορεί να ανακαλύψεις μερικές συναρπαστικές ιδέες με υψηλές δυνατότητες.

Καρκίνος

Η Σελήνη περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, προτρέποντας σε να σκέφτεσαι περισσότερο από το να ενεργείς. Ωστόσο, στο τέλος της ημέρας η Σελήνη κατευθύνεται στο ζώδιο σου και η επιθυμία σου για περισσότερη σύνδεση με τον κόσμο γύρω σου ενεργοποιείται. Η σημερινή αρμονία του Ήλιου με τους κόμβους της Σελήνης σε βάζει στη κατάλληλη θέση για οικονομικές ανακαλύψεις και ιδέες που σου δίνουν αίσθηση πορείας. Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις τα φυσικά σου ταλέντα με ανταποδοτικούς τρόπους.

Λέων

Μπορεί να νιώσεις ευχάριστες προκλήσεις και κίνητρα σήμερα. Με τον Ήλιο στο ζώδιο σου να εναρμονίζεται με τους κόμβους της Σελήνης, η πνευματική ανάπτυξη και ευεξία μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Με αυτή τη διέλευση μπορεί να είσαι μέντορας κατά κάποιο τρόπο, καθοδηγώντας κάποιον σε ένα καλύτερο νοητικό επίπεδο. Είσαι σε καλή θέση για εκφραστικές και μαθησιακές δραστηριότητες. Η συνεισφορά και η σύνδεση έρχονται πιο φυσικά και μπορεί να είναι αρκετά ικανοποιητικές.

Παρθένος

Η Σελήνη περνάει μεγάλο μέρος της ημέρας στον τομέα της σταδιοδρομίας σου και μπορεί να νιώσεις μια ενδυνάμωση όταν ασχολείσαι με επιχειρήσεις. Αναλαμβάνεις την ευθύνη αυτή τη στιγμή του σεληνιακού μήνα. Η αρμονία του Ήλιου με τους κόμβους της Σελήνης σε ενισχύει επίσης και είσαι έτοιμος για οποιαδήποτε πρόκληση! Μπορεί να υπάρξει ώθηση στην ιδιωτική ή συναισθηματική σου ζωή και βλέπεις τα οφέλη του να αφιερώνεις επιπλέον χρόνο για να συνδεθείς με τα συναισθήματα, τις εσωτερικές σου ανάγκες και επιθυμίες σου.

Ζυγός

Η Σελήνη περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον 9ο οίκο σου και μπορεί να υπάρχει ένα ευχάριστο συναίσθημα χαράς και άνεσης όταν σκέφτεσαι τη μεγαλύτερη εικόνα ή κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια. Με τη σημερινή αρμονία του Ήλιου με τους βόρειους κόμβους της Σελήνης, μπορείς να βρεις υποστήριξη για τις δημιουργικές σου προσπάθειες. Οι αλληλεπιδράσεις με το σύντροφο σου, φίλους ή γνωστούς είναι θετικές και εμπνευσμένες. Ο ροή της επικοινωνίας είναι θετική και ομαλή και εσύ ή κάποιος στη ζωή σου μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχες ιδέες για να συμβάλλετε σε ένα όνειρο ή όραμα.

Σκορπιός

Οι σημερινές διελεύσεις ενισχύουν τα αισθήματα ασφάλειας ως προς τα επιτεύγματα ή τη δουλειά σου. Το να επιτρέπεις στον εαυτό σου να κάνει κάποια λάθη ενισχύει την αυτοπεποίθηση σου μακροπρόθεσμα. Το να στοχεύεις στην κυριαρχία των υλικών πόρων σου για την επίτευξη των στόχων σου είναι σωστό. Μπορεί να υπάρξει μια ώθηση στην αίσθηση του σκοπού ή της αποστολής σου τώρα. Η Σελήνη περνάει μεγάλο μέρος της ημέρας στον τομέα της οικειότητας σου. Ωστόσο, παρά την ιδιωτική, εσωτερική εστίαση μπορεί να βρίσκεσαι σε θέση αυξημένης ευθύνης και σήμερα σου ταιριάζει απόλυτα αυτός ο ρόλος.

Τοξότης

Η Σελήνη περνάει μεγάλο μέρος της ημέρας στον τομέα των συνεργασιών σου, ενθαρρύνοντας σε να δεις τη ζωή σου από μια διαφορετική οπτική γωνία. Η σχέση με τους άλλους ως όμοιους σου σε ανοίγει σε κάθε είδους ευκαιρίες. Αναζητάς ισορροπία με ίσως λίγο συμβιβασμό. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συνδεθείς και να μοιραστείς ιδέες με τους άλλους. Νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία στις κοινωνικές σχέσεις σου και αναζητάς περισσότερο νόημα στο να εκφράζεις και μοιράζεσαι τις ιδέες και τα ταλέντα σου με τους γύρω σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει μεγάλο μέρος της ημέρας στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και είναι πιθανό να τα καταφέρεις καλύτερα αν δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις καθημερινές σου υποθέσεις, καθήκοντα και δεσμεύσεις. Ωστόσο με τον Ήλιο να συνδέεται με τους βόρειους κόμβους της Σελήνης η επιθυμία να αναπτυχθείς, να χτίσεις, να βελτιωθείς και να προχωρήσεις είναι στην πρώτη γραμμή, ιδιαίτερα στη συναισθηματική ή προσωπική σου ζωή. Οι οικιακές ή οικογενειακές υποχρεώσεις κυλούν ομαλά και μπορεί να υπάρξει μια ευκαιρία να επιλύσεις συγκρούσεις.

Υδροχόος

Είσαι σε καλή θέση για να ενισχύσεις τις σχέσεις σου, να επανορθώσεις δυσκολίες και να απολαύσεις μια αίσθηση αμοιβαίας υποστήριξης σήμερα. Καταλαβαίνεις επίσης ότι το να προσεγγίζεις τους άλλους είναι κατάλληλο για σένα αυτή τη στιγμή και μπορεί να σε βοηθήσει να προχωρήσεις. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να σκεφτείς λύσεις σε προβλήματα. Η δημιουργική ενέργεια είναι άφθονη. Η ενσυναίσθηση σου είναι έντονη και μπορείς να μεταδώσεις το μήνυμα σου επειδή επικοινωνείς τις προθέσεις σου με λέξεις.

Ιχθύες

Ο Ήλιος εναρμονίζεται με τους κόμβους της Σελήνης σήμερα και σχηματίζει μια δημιουργική όψη με τον Ουρανό, που αυτή τη στιγμή διασχίζει τον επικοινωνιακό σου τομέα. Μπορείς να απορροφήσεις πολλά που σχετίζονται κυρίως με τη δουλειά και την υγεία σου και να απολαύσεις δυνατές και δημιουργικές συζητήσεις ή συνεργασίες. Οι άνθρωποι γύρω σου εκτιμούν την προσφορά σου ή τις αλληλεπιδράσεις σου, καθώς βρίσκουν περισσότερο νόημα σε αυτά που κάνεις. Μπορείς να έχεις πολλές ιδέες και σχέδια εν κινήσει και θα μπορούσες να καταλήξεις σε απίστευτα μοναδικές ιδέες για να φτιάξεις, να εξοικονομήσεις ή να ξοδέψεις χρήματα και να απολαύσεις τη διαδικασία.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: iStock

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164