Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 3 Ιουνίου 2024

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η μέρα είναι μια φανταστική μέρα για να σχετιστείς και να κατανοήσεις τις ανάγκες σου για σε ότι αφορά τους άλλους. Το να ξοδέψεις περισσότερο χρόνο για τα σχέδια ή τις ανάγκες κάποιου άλλου μπορεί να σου προσφέρει ένα αναζωογονητικό διάλειμμα. Δεν χρειάζεται να συμφωνείς μαζί τους, αλλά αυτό που λένε μπορεί να σε κάνει να σκεφτείς με νέους τρόπους. Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να συναντιούνται στον τομέα της επικοινωνίας σου, προσελκύεις την εκτίμηση για τον τρόπο που προσεγγίζεις τους γύρω σου ή το πώς μοιράζεσαι αυτό που θέλεις.

Ταύρος

Οι σημερινές διελεύσεις σε κάνουν να δεις και τις δυο όψεις μιας κατάστασης. Έχεις μια πιο έντονη επιθυμία για άνεση και ηρεμία με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να ενώνουν τις δυνάμεις τους στον τομέα των οικονομικών σου. Μπορεί να σου δοθεί ένα δώρο ή μια ξαφνική  στιγμή απόλαυσης. Σίγουρα ωστόσο υπάρχει κάποια τάση για υπερβολή. Είναι μια καλή στιγμή για να επεκτείνεις τις σκέψεις σου σε επαγγελματικούς ή οικονομικούς τομείς καθώς το κίνητρο σου για βελτίωση μεγαλώνει. Μια καλή αγορά ή μια έξυπνη επιχειρηματική κίνηση τώρα μπορεί να είναι κερδοφόρα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και η τάση σου είναι να κρατάς χαμηλό προφίλ. Ωστόσο ο Ήλιος και η Αφροδίτη ευθυγραμμίζονται στο ζώδιο σου σήμερα και βρίσκεσαι στο προσκήνιο. Με αυτή τη διέλευση ο Ήλιος ρίχνει το φως του σε ότι έχει να κάνει με το έρωτα, τα δημιουργικά θέματα, την εικόνα, τις επικοινωνίες και την προσωπική απόλαυση. Έχεις κίνητρο να μοιραστείς αυθόρμητα τον εαυτό σου ή να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί περισσότερο!

Καρκίνος

Η σημερινή Σελήνη σε ενθαρρύνει το να βρεις χρόνο για προσωπική απόλαυση. Μπορεί να ανακαλύψεις μερικές εφευρετικές ή θετικές ιδέες και συμπεριφορές μέσα από τις αλληλεπιδράσεις σου. Η προώθηση των ιδεών σου μπορεί να ευημερήσει, καθώς είσαι έξυπνος και τραβάς γρήγορα την προσοχή των γύρω σου. Μπορεί να υπάρχει ευκολία στην έκφραση του εαυτού σου και έχεις άφθονη πνευματική δύναμη να αξιοποιήσεις. Οι ενέργειες σήμερα είναι εξαιρετικές για επαφές.

Λέων

Οι φιλοδοξίες σου μπορεί να είναι στο επίκεντρο σήμερα. Η Σελήνη σε φέρνει σε θέση να ηγηθείς ή να αναλάβεις ευθύνες. Επενδύεις περισσότερη ενέργεια και σκέψη στις ευθύνες σου, τους στόχους ή τις επιδόσεις σου. Οι σημερινές επιρροές σε βοηθούν επίσης να φτάσεις σε ειρηνικές λύσεις για προβλήματα που προηγουμένως είχαν παρουσιαστεί ως προκλήσεις. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη ευθυγραμμίζονται στον κοινωνικό σου τομέα, δίνοντας σου ώθηση. Αυτή η διέλευση μπορεί να χρησιμεύσει ως μια αναζωογονητική αχτίδα ελπίδας για τους στόχους της κοινωνικής σου ζωής ή της ευτυχίας, εμπνέοντας σε να ξεκινήσεις εκ νέου.

Παρθένος

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να ευθυγραμμίζονται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη σήμερα, πιθανότατα θα λάβεις περισσότερη προσοχή και θαυμασμό απ’ ότι συνήθως. Οι άλλοι μπορεί να σε εκτιμούν για τις ευθύνες που αναλαμβάνεις ή για την απόδοση και την ικανότητα σου να ηγηθείς. Αντίθετα, μια πιο προσανατολισμένη προσέγγιση στη ζωή σου είναι προσωπικά ικανοποιητική. Οι προσπάθειες για ευχαρίστηση και ισορροπίες σε ανταμείβουν. Οι επιχειρήσεις μπορούν να ωφεληθούν και υπάρχει ελπίδα για χρήματα και θέματα καριέρας και φήμης.

Ζυγός

Ο προσωπικός σου μαγνητισμός είναι ισχυρός σήμερα. Τα πιο γοητευτικά και ελκυστικά χαρακτηριστικά σου βρίσκονται στο επίκεντρο. Μια ιδέα, ιδανικό ή κάτι που έχει να κάνει με την πορεία σου, ευνοείται με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να ευθυγραμμίζονται στον 9ο οίκο σου. Οι γύρω σου μπορεί να ενδιαφέρονται περισσότερο για το πως νιώθεις και τι έχεις να πεις. Μπορεί να νιώσεις μια στιγμή ελπίδας για ένα θέμα που δεν έχεις νιώσει για αρκετό καιρό. Αυτή η διέλευση προάγει τη συνεργασία και την αρμονία.

Σκορπιός

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη συναντούνε στον 8ο οίκο σου και η διπλωματία είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσεις αυτή τη στιγμή. Είναι μια καλή στιγμή για ειρηνικές λύσεις σε πρόσφατα προβλήματα. Η φύση σου είναι μυστηριώδης. Ενώ μπορεί να απολαμβάνεις χρόνο για τον εαυτό σου, μπορεί επίσης να σε ανταμείψει το να λύσεις προβλήματα με τους γύρω σου. Οι ενέργειες σήμερα είναι θετικές. Μπορεί να αναλύσεις ευαίσθητα θέματα με ιδιαίτερη ευκολία και διακριτικότητα, ενώ εξακολουθείς να βασίζεσαι στην ισχυρή σου διαίσθηση.

Τοξότης

Η Σελήνη διέρχεται στον τομέα της υγείας και της εργασίας σου σήμερα, ενθαρρύνοντας την τάξη και την οργάνωση. Ακόμα κι έτσι, η σημερινή μέρα μπορεί να είναι διαφωτιστική. Η επίλυση προβλημάτων με το σύντροφο σου ή ένα φίλο μπορεί να είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική. Τις στενές συνεργασίες και σχέσεις, μπορείς να τις βιώσεις με μεγάλη ευχαρίστηση. Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με τους άλλους, καθώς ο Ήλιος και η Αφροδίτη συναντιούνται στον ηλιακό 7ο οίκο σου. Σήμερα είναι καλύτερο να δείξεις τη φροντίδα σου με ζεστές χειρονομίες και να διατηρήσεις τα πράγματα ελαφριά και φιλικά.

Αιγόκερως

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη εναρμονίζονται σήμερα, προάγοντας τη δημιουργία περισσότερης αρμονίας, ειρήνης και κοινωνικοποίησης. Αυτό φαίνεται πιο σημαντικό στη δουλειά, την υγεία ή τις καθημερινές ασχολίες. Μπορεί να υπάρχει ιδιαίτερη απόλαυση ή υπερηφάνεια μέσα από θέματα εργασίας, την αφοσίωση και ότι έχει να κάνει με την υγεία σου, καθώς βλέπεις τις πιο ευχάριστες πτυχές αυτών των πραγμάτων! Νέες ιδέες και σχέδια σου δίνουν ενέργεια.

Υδροχόος

Οι ενέργειες σήμερα είναι ζεστές και ελπιδοφόρες. Ο Ήλιος ρίχνει το φως του σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον και με το ρομαντισμό, τις χαρούμενες αναζητήσεις και την αυτοέκφραση, παρακινώντας σε να μοιραστείς τον εαυτό σου πιο εγκάρδια. Μπορεί να θέλεις να ξεκινήσεις νέα πράγματα στον ελεύθερο χρόνο σου ή την ερωτική σου ζωή. Υπάρχει χαλαρή, συνεργατική ενέργεια μαζί σου και είσαι σε εξαιρετική θέση για να κερδίσεις τη προσοχή. Στην πραγματικότητα οι διελεύσεις της ημέρας ενισχύουν την προσωπική σου απήχηση.

Ιχθύες

Με τις σημερινές διελεύσεις μπορεί να καταλήξεις σε μια νέα κατανόηση ενός θέματος που σε αφορά. Ενώ η Σελήνη στον τομέα της επικοινωνίας σου όλη τη μέρα ενθαρρύνει την επιθυμία σου για πνευματική δέσμευση. Είναι επίσης μια ισχυρή στιγμή για να φέρεις περισσότερη αρμονία και ζεστασιά στην προσωπική σου ζωή. Οι οικογενειακές υποθέσεις μπορεί να αποτελέσουν κίνητρο ή να βρεθούν στο επίκεντρο και μπορεί επίσης να απολαμβάνεις περισσότερο τον οικιακό κόσμο σου. Η διοχέτευση των ενεργειών σου σε ένα έργο γύρω από το σπίτι που θα κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη, μπορεί τώρα να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.

 

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: iStock

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164